Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rabbitf_24
addikt
Gold kuponnal lehet Thief keyt kérni, most váltottam be...
-
hdekakas
senior tag
Délután olyat csinált a kép (nem játék közben, simán Windows-ban is), hogy piros pöttyök villództak, meg néha egy-egy csík is bevillant. Alap beállítással is.
Aztán kikapcsoltam a gépet, vártam egy kicsit, bekapcsoltam, és utána már rendben volt minden.
Ez mitől lehetett? VGA üzemzavar? -
Maotun
őstag
Üdv ! keresek olyan kollégát akinek asus matrix platinium 7970 vga.ja van.
De bárki hozzáértőnek a véleményére kíváncsi vagyok
...Még mindig a hőfokoknál vagyok letapadva, alapon 44 c nem fut semmi progi, ja és ilyenkor nem zöldnek kellene lenni a Matrix indikátor logónak???
Bf4 játék 74c , FurMark 79 c
A kari alapon van nincs huzva 1100/6600 gpu voltage: 1200mv ez alá ha megyek már nem stabil
(1257mv.-t volt a defalt érték)
A tesztek szerint kb 10c fokkal hűvösebbnek kéne lennie: 33 c alap, 63 load, 73 stress
a házam jól szellőzik gyakorlatilag nyitott az oldalfala a vga.ra előről, alulról egy egy 12cm es venti fujja a hideg levegőt.
DE akkor nálam mitől melegebb 10fokkal
Vagy ez még belefér??? Hagyjam így? -
Haffner1986
csendes tag
-
Maotun
őstag
válasz Haffner1986 #34606 üzenetére
igen én is az újra pasztázásba gondolkodom MX4-el, ezzel remélem nem veszik el a garancia?
-
Maotun
őstag
válasz fatal1ty1984 #34608 üzenetére
és az garanciális csere ok lehet hogy melegszik a kártya
-
Maotun
őstag
válasz Repsol600 #34612 üzenetére
Ööööömm -éééé bodotááá MX4 ujra pasztáztam a 7970.-et, Nem tudom a gyárba hogy készül gép vagy ember pasztáz de kb 3 x annyi volt rajt mint kéne ...Most ha hiszitek ha nem 6-9 c fokkal jobb vagyok most alapon, játékba, szőrös fánk 33c/ 63c/73c ezek kb a referencia értékek Köszönöm a bátorítást:
Repsol600, fatal1ty1984,Haffner 1986 kollégáknak
Nélkületek nem mertem belevágni az újra pasztázásba de igaz hogy ez volt a hiba és most f@sz@ lett
Köszi -
Petyyyyy
addikt
Toltam egy kis C2, F1 2012-t úgy fél-fél órát és 70° volt a plafon Afterburner szerint. Ettől még nem kapok szívrohamot, sőt. Az auto vezérlést sem piszkálom, jó ez így.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
troll81
addikt
sziasztok nekem egész jo a höm igaz alapon max 49 a 7970 a cpu meg 45 ketyeg tápcsere után lesz a kártya huzva kicsit bár elég nekem mindenre
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
Az miért lehet, hogy a catalyst a beállított órajeleket nem alkalmazza? A teljesítmény vezérlőnél meg állandóan visszaugrik 0%-ra ha állítani akarom. Hwinfo-val nézem és a max gpu clock 1000mhz akkor is ha 1150-et adok neki. 13.12 whql catalyst, nincs más külön tuning program és nem is volt.
-
Sontir Fel
őstag
mantle?!
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
CsonkaImo
addikt
-
CsonkaImo
addikt
válasz Stukker1987 #34623 üzenetére
950mhz gpu órajeles bios kéne, mert mindkét álláson az 1000mhz-es van. Lassan megválok a kártyától és szeretném eredeti állapotában továbbadni. Szóval nem tudsz segíteni de azért köszi szépen!
-
lowzor
veterán
Hali
Asus 7950 V2-ről mik az általános vélemények?
-
eszakas
senior tag
válasz lowzor #34626 üzenetére
Az általános:jó. 3 kártyahelyes jól szellőző házban kitűnő választás. A tuningolhatósága meg lutri, mind minden kártyának
Asus 7950 DCT2 Top-ra gondoltál ugye?
[ Szerkesztve ]
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
Stukker1987
senior tag
válasz lowzor #34626 üzenetére
Nekem V2 TOP volt egy rövid ideig,nem azért mert elégedetlen voltam vele hanem mert kellett egy "bányász" haveromnak
Csendes,masszív,jó hűtő van rajta és a VRM bordáról sem volt lespórolva az anyag. Tuningot nem néztem,de az alap 900MHZ-t 1054mV körül tudta.
Én ajánlani tudom csak...
Eredendő bűnünk: vagy mindenben hiszünk, vagy semmiben sem.
-
eszakas
senior tag
válasz lowzor #34631 üzenetére
Az 1Ghz-ez szerintem mindegyik tudja a fölött meg eléggé melegedős a dolog. Ha találnál is eladót akkor annak a hangja szerintem a gyári hűtővel már elég hangos volna..
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
=HG=
addikt
válasz lowzor #34631 üzenetére
Ami nekem volt, elég antituning példány volt...Gpu max 1150..Mondjuk memóriát húzhattam rendesen, de az nem hozott túl sokat.. Egyébként szerintem megbízható jó kártya...Nekem jobban bejött a PowerColor HD7950 V2, inkább az maradt.. Bár anyaghasználatban az ASUS jobb, az nem kétséges...
Nagyjából elég mindenre a 7950, úgyhogy rosszul nem jársz vele.. -
lowzor
veterán
válasz eszakas #34632 üzenetére
1 GHZ-nél jóval nagyobb órajelet szeretnék azért. 1200-at tudja legalább elfogadható feszültségen, nekem az a szempont.
(#34633) =HG=
Volt Powercolor V2-m nekem is Tuningban nagyon atom volt, viszont hihetetlenül hangos, ezért nem nagyon szeretnék újra olyat. Max nem a gyári hűtésével. Volt belőle 2db is nekem (nem egyszerre)
[ Szerkesztve ]
-
Rocko66
aktív tag
Sziasztok!
Ide is felteszem a kérdést!
Az alábbi kérdésemben tud esetleg valamelyik fórumtárs segíteni?
Az itt leírt össze módszert megpróbáltam,új driver stb....
Tegnap a hobbit nézése közben "csak" 3-szor villant be a képernyő...
Valaki talált már rá megoldást?
Az addig oké,hogy a driver a rakoncátlankodik,de csinálta a régebbi-vel és az 1 hete kiadott nem béta driverrel is időnként ugrál a kép filmnézés közben...
Köszi előre is a segítséget!UI:
A probléma a win8.1-re váltás óta áll fenn.(Win7-en hibátlalnul ment minden...) -
ffodi
veterán
válasz Rocko66 #34637 üzenetére
Ahogy látom az adatlapodon, a TV mellett egy monitor is van kötve a vga-ra. Úgy is előjön a probléma, hogyha csak a TV van rákötve?
Illetve a legújabb driver telepítése előtt minden korábbit legyalultál?
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
zack
nagyúr
válasz lowzor #34634 üzenetére
Én is szeretnék egy M5-ös BMW-t, 5L fogyasztással, de ezt az autót még nem találták fel.
Menjen 1200-at, ne melegedjen, és lehetőleg halk is legyen és persze alacsony fesz is társuljon hozzá. Más egyéb? Kicsit sokat akarsz.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
odorgg
addikt
válasz lowzor #34636 üzenetére
Akkor azok nagyon jól sikerült pédányok voltak, nem sok esélyt látok rá, hogy hasonlókat találj ASUS-ban.
Az 1,2V- alatti 1200Mhz-es GPU, az már már fehér holló kategória kb, és akkor nem csak Asus-ról beszélek.Az én ASUS DCII-öm az egyik legjobb itt a PH-n, de ennek is kell olyan 1,21V körül az 1200-hoz bár még annyita nem teszteltem, és az is igaz hogy ez 7970, nem 7950.
[ Szerkesztve ]
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
chosa921
tag
Sziasztok!
Gigabyte HD7870 2GB OC-ről szeretnék váltani 7970-re
a kérdésem az lenne hogy
melyik az a legjobb 7970-es ( árat ne nézzük ) amelyikre létezik vízhűtés?
vagy vízhűtéstől eltekintve jó léghűtéses?Üdv.:Peti
-
N.Ferry
senior tag
Tudom,de ha már vizezni akar akkor gondolom ezt az oldalt is megnézi,és akkor kicsit könnyebb
Walking Dead
-
sakal83
addikt
Gigabyte 7950 WF3 rev2-vel van lehetőség feszemeléses tuningra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egérpad topik
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Apple asztali gépek
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Okos Otthon / Smart Home
- Ukrajnai háború
- Óra topik
- Vicces képek
- További aktív témák...
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- ASUS ROG GTX 1660 Ti
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest