Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2014-12-08 20:59:31

LOGOUT.hu

AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12022) haddent válasza ffodi (#12017) üzenetére


haddent
addikt

Ok, természetesen nem muszáj egy állásponton lenni velem, és én is értem amit te írsz, de továbbra sem győztél meg, még te sem. Igazából te sem (mintahogy ezekszerint én sem) tudtál semmi olyat írni, ami örök igazság.

Kondik esetén arra gondolok, hogy nem sima szilárd, hanem azon belül is valamivel felsőbb kategóriájú, spec. kondi.
Fetek lehet, hogy van ahol ugyanaz, de azért sok esetben nem. (És ahol ugyanaz, ott is általában több fázist kap, ezáltal kissebb terhelés jut egyre, így kevésbé "rongálva" azt).
Fontos leszögezni, hogy én kifejezetten non-ref. hűtős, non-ref. pcb -s dolgokról beszéltem. Most a PCB átszínezése, meg a szövegek újranyomása nem custom pcb, majd ha szépen áttervezték az egészet, mint ahogy azt sok esetben az Asus, Sapphire, MSI stb.. .teszi is, erősebb, több fázisú VRM, eleve jobb minőségű, többrétegű nyák, stb... (Sokszor látni ref. karikon, hogy lenne hely még ennek-annak, de kihagyták, mivel "felesleges".)

Egy ilyen, tényleg, valósan újratervezett pcb -s, megbízható gyártótól kikerült vga nem igaz, hogy nem jobb, mint egy ref. :U

Valószínű félreérthetően írtam le a dolgokat, és nem kötöttem ki, hogy miről is beszélek (teljesen újratervezett...). Ha így sem értessz/értetek egyet, akkor sajnálom, de akkor hagyjuk is abba, mert nem fogjuk tudni egymást meggyőzni.

A példaként említett ref. karim pedig nem volt gyári hibás, a 2 csere 3 évre lebontva volt, kb. évente lett új kártyám. Gyári hibásan eddig nem húzta volna tökéletes működéssel.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.