- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
Új hozzászólás Aktív témák
-
troland26
őstag
válasz
KaiotEch #8695 üzenetére
Nekem v2-es Asus-om van .. komolyan mondom az eddigi leghalkabb videokártyám amim volt eddig ... alapon 10%-on forog a venti játékok alatt olyan 25-30-ig megy fel . A gép a fejemtől kb 1 méterre van le van szedve a ház oldala és komolyan mondom terhelve sem hallom a kártyát ( vagy csak alig ) .
-
miresz
veterán
válasz
KaiotEch #8695 üzenetére
Akkor,ha MSI nem,az Asus-al meg az a gond,hogy egy DVI van rajt akkor ki is merült a fekete nyákos 7850-ek tárháza,még a Powwrcolor marad,ahogy írtad is,de szerintem az a legrondább 7850-es. De egyébként én inkább egy 7870-et javaslom,abból is az Asus-t,ez tuti halk,ilyen van nekem is én még nem hallottam a hangját,60C'-nál nem volt még melegebb terhelés alatt,pedig itt az asztalon van a gép,mert jelenleg nincs házam. HD7870-DC2-2GD5-V2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest