- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomeek1
csendes tag
Hát ezt szomorúan hallom.
Ugyanis az volt a tervem , hogy holnap vissza megyek a boltba és kérdőre vonom őket , hogy nem jó terméket tanácsoltak.
Viszont ha azt mondjátok , hogy elégnek kell lennie a tápnak , akkor nem nevetettném ki magamat
Jobban jártam volna , akkor hogyha elöbb kérdezem meg és nem ölök bele feleslegesen.Csak akkor nem értem , hogy miért kell kiemelni , hogy tuningolni 3% teljesítmény növelés számomra nem jelent tuningot.....
egyébként most a gyári 1120 helyett 1185ig engedi az fölött piros halál ha megindítok egy játékot....
Kár érte.... -
tomeek1
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám.
Van egy Asus r9 270x top2 videó kártyám
ha gyári óra jelen hagyom , akkor minden hibátlan de a gyár mivel tuningolható videó kártyáról beszélünk szóval ügye a gyártó mellékelt hozzá egy ASUS GPU TWEAK nevezetű programot amit gondolom mindannyian ismertek.Na már most ezen húztam a gyári (memory clock) 5600ról 6000ig (gpu clock) ezt pedíg 1200ról 1300.
Kinn asztalon nincsen semmilyen probléma de ahogy elkezdek játszani bejön egy piros halál (win 8.1) és újra indul a gép.
Mondták , hogy mivel egy sima kolink mezei tápom volt , hogy 100% hogy ez lesz a baja.vártam egy kicsit de ma felidegesítettem magamat és elmentem vettem egyet 16 ért egy +80 as 550w Chieftec CTG-550-80P 550W tápegység benn a boltban direkt mondtam , hogy tuningolni szeretném a gépemet de ennyi pénzem lenne csak tápra ott előttem megnézték a videokártyát meg minden egyéb paraméterét a gépemnek és azt mondták , hogy 100% hogy jó lesz mondom fantasztikus , akkor kérem.Erre hazajöttem beleraktam a gépbe és láss csodát ugyan azt produkálja.Szerintetek a táp lenne továbbra is gyenge vagy én rontok el valamit?
Egy kis segítség jól jönne!
Köszönöm!
(amd fx6300
asus m5a97 r2.0
asus r9 270x top2 2gb ddr5 256bit
1tb hdd
cooling master hydra 212 2db 12cm ventilátorral
8gb ram) -
tomeek1
csendes tag
válasz
marquuard #45873 üzenetére
Sziasztok!
Durván 3 hete vettem egy Asus r9 270x top2 videókártyát.
Teljes mértékben megvagyok vele elégedve egy
Asus M5 A97 R2.0 alaplapban van bár ez sajnos csak PCI-Express 2.0.
egy FX-6300-ás 6 magos proci segíti az ideális működésben
500w táppal
8gb 1330MHZ ram
max 1 hónapos a gépem és közel 200.000be állt meg
Viszont nagy a baj.....Felfoghatatlanul zavar , hogy a gép teljes mértékben jól mükődik minden király csak éppenséggel kb 10 percenként ugrik egyet a kép.
Játéknál illetve filmnél még nem nagyon vettem észre de ha kinn vagyok az asztalon vagy netezek , akkor folyton ugrik egyet a kép kb 10 percenként.
Az elején az első 1 hétben semmi ilyesmit nem vettem észre azért írok ide , hogy hátha ti már tapasztaltatok ilyet.
Esetleg valaki tudna megoldást a problémámra?A pontos hiba jelenség , hirtelen ugrik egyet a kép kb egy másodperc tört részéig
nem tűnik el nem lesz rosszabb semmi se csak ugrik egyet......
Új hozzászólás Aktív témák
- Update 08.25. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 32SSD + 500GB I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest