- kraftxld: Untappd lista
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lotuska
tag
válasz
Speed® #56736 üzenetére
Szia itt is, 1200/1400mhz-t milyen core voltage-l erted el?
Nekem MSI Gaming R7 370 2GB van most tesztelem, alapfesszen eddig 1100/1450MHz szepen megy.
Kerdesem, hogy ha unlockolom a core voltage-t MSI afterburnerbe az kesobb gari vesztessel jar (elvileg igen) Az en karim 2019 juniusig garis?
Meddig erdemes ezeket a kartyakat fesszelni?
-
lotuska
tag
GTA 5-ben Full HD beallitasra milyen grafikai beallitas javasolt HD 7850 / R7 265 / R7 370-hez (2GB) a jo jatekelmenyhez(40-75FPS)?
MSI Gaming R7 370-em van.
-
lotuska
tag
Kifejtened tapasztalataidat? Miert nem eri meg ezeknel a FreeSync? Meg arra lennek kivancsi mennyi elorelepest tapasztaltal a kartya cserevel?
En egy kicsit azon busulok, hogy eladtam magam az ordognek a FreeSyncel, mert foleg Nvidia-s jatekokat jatszok, ezert jobban jarnek Nvidia-s VGA-kkal. Tudom nem kizaro ok a monitor, de ha mar egyszer megvan jo lenne kihasznalni az adott technologiat.
-
lotuska
tag
válasz
Baryka007 #56579 üzenetére
Megoldodott a dolog, a draga Asrock P67 Pro3 alaplap 1.80-as BIOS-a nem tamogatta a kartyat. A legujabb 3.30 BIOS-al tokeletesen mukodik.
Nehany szo a kartyarol, R7 370-rol, valo igaz, hogy nem tartozik az ajanlott tipusok koze a game-rek koreben. Viszont en ugy gondolom 2 dolgot kell figyelembe venni kartya vasarlasnal:
1.) ar/gari - 24.000Ft/32honap gari
2.) felhasznalasi terulet.Olyan koca jatekosonak, mint en megfelelo beleposzintu kartya, valamivel erosebb, mint az elozo kartyam Gigabyte GTX750Ti WF2 es szepen fut rajta a wow/GTA 5 + nehany regebbi cimu jatek FHD-ban. Egyetlen bajom vele eddig, hogy nem tamogatja a Freesync-et. Kesobb leirom tovabbi tapasztalataimat.
-
lotuska
tag
Sziasztok, az azonnali VGA kerdesek oraja topicba mar irtam, gondoltam felteszem a kerdesemet itt is:
Adott az adatlapomon levo konfig, amit fel eve nem hasznaltam, mert kulfoldon tartozkodtam, most vettem bele egy hasznalt R7 370 MSI Gaming 2G videokartyat, hasznaltan 32 honap garival, fel eve mikor utoljara hasznaltam a gepet GTX 750Ti kari volt benne, amit akkor eladtam.
A kerdesem az lenne, hogy amikor elinditom a gepet, forognak a kartya ventillatorai es szepen vilagit, de nem tortenik semmi, a monitor nem ad kepet, megjegyzem jelenleg VGA-DVI atalakiton hasznalom, ami a GTX750Ti-vel szepen mukodott.
A PCi Express slotot portalanitottam, meglehet, hogy a kartya nincs rendesen a helyere helyezve? Meg nem volt soha ilyen hosszu VGA-m. Megprobaltam a tapom mind2 6 pin-es csatlakozojaval aramot adni, de semmi, vagy hibas lehet a VGA? Kerlek segitsetek mivel probalkozzak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest