Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- tordaitibi: Chatcontrol
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrBrook
aktív tag
válasz
tarBubbles #34305 üzenetére
akkor Te is úgylátod ,mint én
nem értem ,hogy nagyobb felbontáson miért venné le a terhelést, de nem akarok itt vitát kirobbantani. nekem elég az 1440, az a 500+ pixel már mindegy, ha nagyobb monitort vennék akkor is 1440ben nyomnám ,hogy jobban lássam az enemyt.
Te akkor azon a véleményen vagy, hogy 1giga is kiszolgálna 1440ig bőven, nemdebár?
-
MrBrook
aktív tag
válasz
seederking #34304 üzenetére
ezt értsem úgy, hogy nagyobb felbontáson csökken a cpu feladata? és jobban átveszi a vga?
bf3nál megfigyeltem ,hogy ha nincs AA bekapcsolva akkor nincs is kihasználva teljesen, viszont szűrőkkel magasabb beálításokkal már 99% körül van, akkor mondjuk nem néztem ,hogy csökken e a cpu terhelés, bár nem is fhd. -
MrBrook
aktív tag
sziaztok ,én egy 7770 vapor-x tulaj vagyok és lehet hamarosan egy kis lépcsőt tudok majd lépni ,szal 7850ről lenne szó, a kérdésem pedig az lenne, hogy 1gb vs 2gb mennyire érezhető a különbség, illetve ,hogy 1440es felbontást egy 1gigás is kitud szolgálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Apple MacBook
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- ASUS routerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest