Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
fraba
aktív tag
válasz
IMIIKE1998 #54841 üzenetére
igen, tudom. :/
ha elindítom a játékot, akkor ha fut pl a chrome a háttérben, mikor kilépek az asztalra, hogy megnézzek egy cheatet a neten, akkor jön "A manóba!" üzenet -
fraba
aktív tag
Sziasztok!
A konfigom:
Asrock b75m-gl
i5-3450
2*2 GB DDR3 Kingmax RAM
ASUS R9 270 D2CU
500 GB-os WD vinyó
Samsung 830 SSD 64 GB
450W FSP táp
Az ASUS GPU Tweak szerint minden up to date
Minden alapórajelen van használva, semmi sincs húzva, nem is volt, és nem is tervezem.Valamilyen okból kifolyólag akad a GTA 5, még 1280*1024-es felbontásnál is. Durván! A kártyán lévő 2 GB VRAM-ból 1,5 GB-ot gond nélkül megkajál a játék. Mivel csak néha játszom egy fél órát, és nem napokat töltök előtte, ezért ez annyira nem izgatott, de tegnap - ugyan a hang ment, meg a játék is (ha nyomtam az előrét, hallottam a motorhangot) -, eltűntek a textúrák... Úgy nézett ki a kép, mint ha Csuvi a Star Warsban hiperűrsebességre kapcsolt volna. Majd kikapcsolt a monitor, a kártya elvette a képet. A hang és a játék továbbra is ment, csak kép nem volt. TF2 illetve CS:GO alatt nem tapasztaltam semmilyen hibát. Soha. Fontos lehet megjegyezni, hogy az eddigiekhez képest annyi változás történt, hogy bekapcsoltam a FRAPS-ot, ami amikor épp nem akadt a játék, és jó volt a kép is, 59-60 FPS-nél meg is állt.
Szerk: túlmelegedésre nem gondolnék. Két, a ház elejébe épített, általam kapcsolható ventillátor maxon forgott, és nyomta befele a hideg levegőt. Maga a GPU meg sose megy feljebb 60-70 foknál.
Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest