Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
hali
a Sapphire 7870 Dual X OC Ghz edition kártya mennyire jó választás?Xbox One: bandymnc
-
bandi0000
nagyúr
hali
ilyen kártyám van, de mivel rég votlam AMD-s lenne 1-2 kérdés, egyrészt a catalystba találtam olyat hogy áramfelvétel korlátozás, ez mit takar pontosan?
Illetve hogy lehet alulfeszelni? LEsz e baja a kártyának, és egy benchmarkkal lehet e tesztelni hogy meddig mehetek le max?
És van értelme ennek a gaming evolved proginak?
Xbox One: bandymnc
-
bandi0000
nagyúr
Egy sapphire kártyát mivel tudok alulfeszelni? Illetve kb milyen értékeket kell lehet beállítani venti profilba h ne süssem meg ?
-
bandi0000
nagyúr
hali
Szerintetek mitől adhat ki ilyen hangot a kariFifát elindítottam, mindig ezt csinálja amikor nem játszok tehát a menüben vagyok, 33-35 között pörög a venti, de ha beálltom erre az értékre akkor sem nyekereg így
-
bandi0000
nagyúr
válasz Steve198310 #48413 üzenetére
Hát nem, vagyis nem tudom, menüben vagyok szoval csak a menüt meg animáciokat kell neki betöltenie mert amikor megy a játék és elkezd pörögni a hűtő akkor már megszűnik
-
bandi0000
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
válasz Grave_444 #48425 üzenetére
Na kössz szépen most már én ia gondolkodtam rajta h miért csak ott
Viszont más: eléggé búg a venti terhelés alatt de hogy érdemes profilt csinálni neki, tehát ha beállítok egy max fordulat értéket akkor annál nem engedi feljebb? És ha túlmelegszik?
-
bandi0000
nagyúr
VGA OC-nál, mennyire lehet használható a furmark, stabilitás tesztként?
-
bandi0000
nagyúr
válasz - = Zk = - #48516 üzenetére
csak a játék nem biztos hogy 100-on pörgeti egyfolytában
-
bandi0000
nagyúr
Úgy néz ki, ezen megy stabilan: Core clock: 1200 Memory clock: 1400
-
bandi0000
nagyúr
Valakinek nincs véletlen egy wifis TV-je, és e 8.1 a gépén? Mert kíváncsi lennék hogy működik az AMD wireless display, viszont nem akarom ezért újrahúzni a gépet
-
bandi0000
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
Asus dc2 es 270x mennyire hangos ?
-
bandi0000
nagyúr
válasz csucsbicep #48721 üzenetére
Gondoltam én is, mostani sapphire kicsit zavar, meg Asus párti vagyok szóval csere lesz
-
bandi0000
nagyúr
válasz Steve198310 #48726 üzenetére
már csak azért, mert a mostani kártyám 1200 mem és 1400 CPU-n megy tuningolva, de ha vissza venném a memóriát gondolom én hogy akkor tovább lehetne menni a cpu.val
-
bandi0000
nagyúr
válasz Steve198310 #48729 üzenetére
jó valahogy gondoltam
Igen ennyin megy stabilan, szeretnék lefuttatni egy 3D markot, de nem sikerál, van valami demo 3D mark amivel lehet benchmarkolni?
-
bandi0000
nagyúr
válasz Steve198310 #48732 üzenetére
annyira nem akarok szétkúrni a kártyát elvileg már el is van adva, szóval nem gerjedek amúgy se az extreme tuningra de azért kipróbáltam alapon mennyit bír
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Formula-1
- Gaming notebook topik
- Napelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Sweet.tv - internetes TV
- Okos Otthon / Smart Home
- Ukrajnai háború
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest