Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skyhunter
őstag
Melyik progival lehet megoldani a VGA húzását? Látom, itt többet is írtok : MSI AB, Sapphire Trixx, Asus Tweak.....melyik a nyerő?
-
Skyhunter
őstag
válasz
spyro1411 #2304 üzenetére
Tavaly 1 hónap erejéig volt GTX570-em....utána visszaváltottam ATI-ra. Nemcsak IPS-en jön elő a színkülönbség, Nvidiának talán egy hangyányival élesebb képe, az ATI-nak meg elég szembeötlően kellemesebb színvilága van a vetélytársnál. Talán az LCD-plazma különbséghez tudnám hasonlítani.
Az én Sapphire 7870-emmel maximálisan elégedett vok, MSI 6950-ről váltottam....kevesebbet eszik, csendes, hűvösebb, és még jobban teljesít is.
Sajnos elég sokat buktam a cserén, de az eredmény kárpótolt.A Sapphire olcsó és jó, a hűtése az egyik legjobb a piacon.
-
Skyhunter
őstag
Sapphire 7870 sima vagy 7870OC a jobb beruházás? A kettő között cirka 3k van, érdemes ennyivel többet adni érte, vagy az "alap" karit is fel lehet húzni az OC szintjére?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motoros topic
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen monitort vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- XFX Speedster SWFT210 Radeon RX 6600 8GB Garanciával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- EVGA 1080Ti SC2 11GB Ajándékokkal, Ingyenes szállítás!
- MSI RTX 4080 SUPER 16G Ventus 3X OC eladó (2 év gari)
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest