Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MacFly
csendes tag
válasz
lowzor
üzenetére
Kösz, lesz mit csinálnom este, hogy utánajárjak

Első körben megnézem, hogy az ebben a listában szereplő BIOS verziók frissebbek-e mint az enyém. Ami egyébként a BIOS frissítés-t illeti, gondolom akkor érdemes belefogni, ha a bolt nem megy bele a cserébe. Merthogy ezt a frissítgetést esetleg nem rendeltetésszerű használatnak minősíthetnék?
A gyártó oldala meg első körben regisztráltatni akarja a terméket, azt meg csak este tudom megtenni (bár azt írták, hogy a supportnak nem feltétele, de látszólag mégis
) -
MacFly
csendes tag
Nekem az is jó lenne, de még utána kell járnom, hogy mi a frissítés módja. Az MSI oldalán a kártyához letölthető utility-k között van egy BIOS frissítő tool, de pirossal az van a végére írva, hogy csak alaplapokhoz való (??? akkor miért tették oda?). Talán a Kézikönyvben van valami, bár elég logikus lenne, hogy ha nem is a legfrissebb változat, de letölthető legyen, hiszen akkor frissítő módszerről sem írnának, ha nincs is mire frissíteni.
-
MacFly
csendes tag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Ja, pont ilyen. Megszívtam volna? Sose zavart egy bizonyos szintű venti zaj és mások is tudtak aludni a szomszéd szobában mindeddig, de ez a zaj sokkal, de sokkal nagyobb.
Ha természetes lenne, akkor befolyásolhatnám a dolgot, hogy maradjon alapjáraton még 52 foknál is, de ez a beállítás látszólag nincs rá hatással. A másik, ami a rendellenesség gyanúját kelti, hogy csak pár napja ilyen. Ha ez a két dolog nem lenne, lehet, hogy csak húznám a szájamat, hogy ezt vettem, ezt kell szeretni, de így még nem vagyok kibékülve a dologgal. Az asztal alatt sem lenne halkabb... -
MacFly
csendes tag
Kösz a véleményeket, gáz, hogy ha tényleg típushiba.
A bolt azt mondta, hogy első körben frissítsek a Catalyst-ot, s ha ez nem javít, akkor először levelezgessek a szervízükkel, hátha mondanak valamit. Aztán lehet, hogy eljutunk ott is a típushiba felismerésére vagy egy csoda folytán tényleg megjavul (bár ez utóbbi gáz is lehet, ha legközelebb már garancia időn túl kezdi újra...) -
MacFly
csendes tag
Ventillátorzaj ügyben írok: egy i7 3770, 8GB memória + MSI Radeon R7870 típusú gép boldog tulajdonosa voltam pár hétig, pár nappal ezelőttig, amikor a játékok alatt olyan extrém hangosra kezdett felpörögni a videókártya ventillátora, ami már zavaró. Addig ilyet nem tapasztaltam, nem tuningoltam semmit sem, egyedül a ház oldalfalát helyeztem vissza.
Próbáltam az MSI afterburnerrel tekergetni, hogy mikor hány százalékkal forogjanak a ventik, de nem értem el különösebben semmit. Egyébként is, az afterburner grafikonja szerint max 52 fokig melegedett a GPU.
Nem értem. Volt ahol azt írták, hogy biztos a termodióda romlott el, de ebben nincs nagyon logika, akkor egyből visítana a ventillátor már az elején, nem látszana - gondolom - az afterburnerben, hogy mekkora a hőmérséklet.
Tomb Raider a játék, ha ez számítana.
Még ami befolyásolhat - keveset -, hogy a ventik alatt van a táp (persze közte jópár bővítőhely).
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NBA és kosárlabda topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Gigabyte rtx 5070 bontatlan.
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Eladó erős 1080p Gamer konfig Gamer monitorral
- 27% - Gigabyte RTX 3060 12GB OC DDR6 GAMING Videokártya!
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 12.52 FW-s PS4-ekre IS !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)