- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
MacFly #32169 üzenetére
Persze, lehet. CSak ugye ha a gyártó oldalán nincs kinn, akkor nincs mire frissíteni. Meg kell kérdezni a terméktámogatásuk, van-e javított BIOS erre a hibára, mert ha van, el fogják neked küldeni. Ha nincs, akkor meg lehet próbálkozni a gariztatással, de az szerintem abszolút a bolt/szervíz jóindulatán fog múlni, milyen elbírálású lesz.... Mert ugye működik, csak hangosan... Nem könnyű dió.
(#32176) MacFly: Nem hiszem, hogy lenne kitéve az oldalukra friss BIOS, bajos a revíziók miatt. Rá kell érdezni, és ha van, el fogják küldeni pontosan a tiédre valót, illetve leírják, mi a teendőd a kapott állományokkal.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
MacFly #32169 üzenetére
Pont ezzel a típussal nem tudsz mit csinálni. Gariban cserélteted bármely másik típusra. Olyan a ventivezérlése, hogyha elér egy bizonyos hőfokot (kb. 58-60), akkor minden beállítástól függetlenül maximumra tekeri a ventiket. Ez bizony úgy 4500 RPM körül van sajnos...
Nincs hozzá olyan BIOS, ami ezt javítaná. Másik (pl. TwinFrozr) BIOS-ával meg nem működik. Februárban jártam körül ezt a témát... -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
MacFly #32161 üzenetére
Ilyen MSI kártyád van? Mert ennél ez sajnos természetes állapot. Nekem is ilyen van, de én nem vettem a fáradságot a gariztatásra... Letettem a gépet az asztalról az asztal alá, és már nem is zavar. (Alig-alig játszom, munka közben meg semmi hangja nincs)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK OC 8GB GDDR6 Videókártya!
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- Zotac Trinity Geforce RTX 4070 Ti
- Asus TUF RX 6800XT OC 16GB DOBOZOS
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PRUE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest