- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Chapel
addikt
válasz
ati888 #11507 üzenetére
Én 1680x1050 minden maxon tolok és az újabb és gépigényesebb játékoknál ált. 950-1700MB között áll a memória használat és ez csak fixálódnak, vagy növekedni fog, tehát szerintem mindenképpen 2gb!
Vagy C2nél vagy Max Payne 3nál már nem tudom, de volt ilyen majdnem 1800MB-os használat is
-
Tomix24
addikt
válasz
ati888 #11507 üzenetére
Néhány játékban kevés lehet az 1 GB, Crisyis 2+ HD Texture pack, Skyrim + HD Texture Pack mod, Battlefield 3 multi, és még pár játéknál. És ez FPS esésben nyílvánúl meg, vagyis 1-10Fps-el lehet kevesebbed mint annak akinek 2GB-os ugyanazon karija van. Tapasztalat
Az AA élsimítás tud sokat foglalni a memóriában, azt 2x-re vagy kikapcsolva használva 99%-ban elég az 1GB az összes játékhoz, és ha a 2GB-os karin is kikapcsolják, akkor ugyanazt az eredményt/FPS-t kapod.
De egy olyan játéknál, mint PL a Hitman 2012, ahol a VGA a kevés(7850 és 7870 is) ott pl hiába van 2GB ramja valakinek, ha a játék élvezhetetlenül szaggat, és neki is ki kell kapcsolni az összes élsimítást, ha nem 20-40Fps-esl akar jó esetben játszani.
Tehát ha max 1080p-ben játszasz, és 40K körül(alatt) kapsz 1GB-os karit, akkor bátran vedd meg, egyéb esetben 2GB a jövőállóbb. Inkább bika CPU kell, ott több FPS-t veszthet az ember mint az 1GBVs2GB-nál..
Minnél több a memória a VGA-n, annál többet tölt be a játék előre. Ezek az 1600MB+ Ram foglalások marhaságok, ha csak 1GB van akkor azt felismeri és kevesebbet tölt be előre.. Ugyanúgy mint a rendszer memóriánál a windowsban.
-
kovsol
titán
válasz
ati888 #11507 üzenetére
Full hd és szűrők mellett a mai játékok többsége már kifut az 1GB ramból. Jövőre való tekintettel a 2GB -os változat az ajánlott vétel. Ha folytatódik a tendencia akkor már szűrők nélkül is simán ki lehet majd futni az 1GB-ból.
Mivel viszonylag erősnek mondhat a GPU így a legtöbb játékot képes futtatni ilyen beállítások mellett és kár lenne a ram miatt lefojtatni a teljesítményt. -
ktg3
őstag
válasz
ati888 #11162 üzenetére
Én gyengébb procival hajtom a 7850-et és nincs vele túl sok gond. FullHD-ban minden játékot elvit maxon simán. MOH: WF, MAX payne 3. world of tanks multiban viszont elég kemény cpu limit van. Mondjuk nem is teheli túlzottan a vga-t, mert nem egy mai játék.
Általában a multis gameknél belefuthatsz fullhadban erősebb cpu limitre, de akkor is teljesen játszható marad a gém. Singlebe viszont teljesen jó, bár azért sok címet nem próbáltam még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Delta Force (2024)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest