- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- Banyasz papa: segitség kérés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csucsbicep
nagyúr
Akkor nem jól keresel.
De inkább leírom. Minden GPU más tuningképességekkel rendelkezik. Ezért ki kell tesztelni, hogy mekkora órajelet bír a feszültség függvényében. Ezt jobb játékokkal kell csinálni, pl FC3, Crysis 2-3, Dirt3, Showdown, Hitman stb. Melegedést is kell közben figyelni, bár nem hiszem, hogy ezzel gond lenne, de ez függ a házad szellőzésétől is. A vramot is érdemez húzni, mert már gyárilag kicsit visszafogja a kártyát, tehát ez is hoz a konyhára. Alapfeszen teszteld le először.
Illetve a TDP limitet told ki +20%-al. -
-
arcsi84
aktív tag
Gondoltam, hogy ez lesz, de egyelőre ennyi jött ki a keretből, majd később veszek i5-öt.
Eredetileg 7790-et néztem de, megkaptam +2k áron az 1GB-os 7850-et és habár tudom, hogy a 2GB-os jobb lett volna de azért +20% teljesítmény 2k-ért jó üzlet volt szerintem.Egyelőre maximálisan elégedett vagyok, halk gyors és gyönyörű minden.
Apropó tudtok ajánlani egy system monitorozó programot, olyat mint az AMD system monitor, csak intelhez is jó legyen.
THX
-
do3om
addikt
60 fokon izzani!!!!!!!!
Állítsd 100%-ra a venit nehogy 40 fok felé menjen mert lázas lesz szegényke.Annyira túlparázzák páran ezt a hőfok dolgot szerintem főleg akik nemrég ismerkedtek meg a számítógéppékkel (kölykök
)és nem tudják régen milyen hűtéseket használtak a vga, cpu-ra. Az egész kártya szinte minden pontján sütötte a kezedet ha hozzáértél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Facebook és Messenger
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest