- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- tildy: Új élet kezdődik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
juve600
nagyúr
válasz
HANDO88 #50432 üzenetére
mire gondolsz ???
ebben a tesztben is látszik hogy játék-tehelés alatt az msi-nek a legmagasabb a hőfoka viszont annak a legcsendesebb a hűtése,sztem a 75 fok az teljesen jó érték úgy hogy nincs hangja a karinak ( nálam is igy van a msi r9 270x gaming-gal),azért irtam neki hogy rakjon fel egy hwinfo képet mert abban látni ha valami nincs rendeben
(#50434) HANDO88
én ilyet nem tapasztaltam pedig má 1 éves a kártyám -
-
HSM
félisten
válasz
HANDO88 #50176 üzenetére
Elég sok cuccom gariztattam már náluk, és teljesen jók a tapasztalataim. Ugyan előfordul, hogy őket is szivatja pl. a nagyker/gyártó szervíze (pl. javítottként ugyanúgy visszajött többször egy cuccom úgy, hogy hozzá se nyúltak) de erről nyilván nem ők tehetnek.
Viszont sajnos tényleg ki vagy szolgáltatva a javító szervíz jóindulatának a gariztatásnál, ezzel nem lehet mit csinálni sajnos....
-
HSM
félisten
válasz
HANDO88 #50174 üzenetére
Nekem is volt ilyen 7870-em, de szerintem ez simán egy szériahibájuk volt. Egyszercsak minden jel nélkül nálam felcsapta hőfoktól függetlenül 4400-as fordulatra, teljesen véletlenszerűen, aztán egy idő után vissza. Ha jól emlékszem, a %-on sem látszott, csak a fordulatszámon. Én 3 napon belüli csere lehetőségével éltem.
-
CirrMee
addikt
válasz
HANDO88 #50171 üzenetére
Így elsőre passz, ismerni kellene a körülményeket is, pl hogy miért van rá gyanú, aztán ott van az a tény is, hogy gyakorlatilag ugyanarról a kártyáról van szó, ugyanazzal a hűtővel. Amúgy mi baja a vezérlésnek...? Illetve a GPU-z adat alapján azonosított BIOS (-hoz tartozó verzió) azonos e azzal, amit elviekben megvettél...?
-
szika87
aktív tag
válasz
HANDO88 #49805 üzenetére
Pontosan ezt akartam megkérdezni hogy az egyik tápcsatin van 6+2-es és hogy lehet ott jön ki hogy pont nem kap elég kraftot a kártya és ezt akartam kipróbálni hogy molex átalakítóval adom neki,viszont nincs itthon ilyen kábelem,ezért ezt ma már nem fogom tudni kipróbálni.
De létezhet hogy ez okozza?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Crucial 240GB SSD eladó
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest