Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
seederking
őstag
válasz
tasakos
üzenetére
Vissza kérheted igen!Ez tuti,ne hagyd magad ha nemleges választ kapnál.
Múltkor rendeltem egy egérpadot 2 ezerért x boltból (tudom nem nagy összeg) és nem működött rendesen nagy felbontásu egérrel(pedig rékérdeztem telefonon,hogy jó lesz-e hozzá).Informálódtam az FH-nál mert úgy voltam vele újat kell vennem és az a 2k is pénz.Mondták,hogy nyugodtan vigyem vissza.A boltban velem nem is sz@rakodtak egyből kaptam vissza a pénzt.Szóval mérlegelj és dönts,,ja és sok sikert.odorgg:

Alpachino : nem,hogy "csere gari" lehetőség,hanem sztornó a vásárlás ergó pénz vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- Milyen alaplapot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Filmvilág
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

engedj rá egy Crysis2-t, ultra, DX11-el meg egy DMark 11-et első körben.....és meglátod, ha hibázik, azonnal küld vissza.