Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tthomasso
tag
Teljes mértékben egyetértek Veled a 7870-re történő váltással. Én ezt a múlt héten léptem meg, 7850-et elpasszoltam és pár perc múlva a 7870 a kezemben volt. Nem azért a pár fps-ért, hanem a tudatért cseréltem el, hogy ez is meg vagyon. Meg azért tegyük hozzá, hogy brutálisabb kari, és ez ugyan kis lépés az embernek, de nagy lépés az emberiségnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 6700 XT ELITE 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB
- ZOTAC RTX 3090 24GB GDDR6X Trinity Eladó!
- MSI GeForce RTX 3060 Ventus 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest