Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baryka007
addikt
válasz
djculture
üzenetére
Őszinte leszek, amióta eljegyeztem a barátnőmet, és az egyetem mellett dolgozok. Nem sok időm van gamelni, szóval Hearthstonera használom ezt a szörnyet... Ha el akarom ütni az időt. Akkor van rá eset, hogy egy GTA V elindul. Nem hiszem, hogy Shader Model 6 ra leszek szorulva... De ahogy magamat ismerem, ha a gépemről van szó. Akkor újítani fogom úgyis !
Aztán magamba botránkozok, hogy ezt meg mi a fenéért tettem?

-
pengwin
addikt
válasz
djculture
üzenetére
a tényleges probléma az, hogy a linuxos támogatás elég, jó közelítéssel megmutatja, hogy mi az, amit hardveresen, és mi az, amit driver-ből nem támogat egy GPU...
ha ezzel megegzezik vagy e fölött van a windows-os terméktámogatás vége, akkor erre igazán nem lehet panasz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A VRAM sávszélesség titka: tényleg ez a teljesítmény kulcsa?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Windows 10
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aztán magamba botránkozok, hogy ezt meg mi a fenéért tettem?