Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
vhw
addikt
válasz
HULK25
üzenetére
Nekem ez a típus van, közel fél éve.
Egy 1 GB-os 750-et cseréltem le rá. 750Ti nem lett volna nagy előrelépés, akkoriban meg a 950-ek még mind 50k felett; 51-52 körül mozogtak - szóval számomra a keretből ~45k max ez jött ki.
(jelenleg talán már nem nagyon sztárolnám, mert lejjebb csúszott a 950 ára is... meg hát egyre csak korosodik ez a jó öreg7850370-es is...)Ami a tapasztalatot illeti, nem találkoztam negatívummal, anno én kivártam míg rendbe rakták a Crimson-t, utána is csak valamelyik játék (Firewatch talán?) miatt voltam kénytelen "kötelezően" a legújabb driverre frissíteni - de nem voltak előtte sem, meg azóta se driver gondok.
1920x1080-as felbontással használom - az ehhez szükséges abszolút minimumtól talán kicsit erősebbnek mondanám, azért általában még inkább a magas-közepes opciókkal kell sakkozni, nem azzal küzdeni, hogy valahogy legyen 30 fps (bár a AC Syndicate azért már ilyesmi volt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Sorozatok
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Háztartási gépek
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- DeepCool FK120 Performance Fan 3 Kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest