Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...

Új hozzászólás Aktív témák
- 

CirrMee
addikt
válasz

Atti777

üzenetére
						Én is majdnem így "selejteztem" pár hete a sima 270 -es Asus -t az asszony gépében. Amikor átköltözött az én gépemből oda, akkor kezdett balhézni a gépe (8.1, összekuszált képpel kékhalál, hibaüzenet azonosíthatatlan), így mire is gondolhatna az ember, ha nem a kártya hibájára. Próbálkoztam hűtő pucolással, driver cserékkel, órajelek csökkentésével, és sokszor tűnt úgy, hogy sínen van a dolog, aztán csak-csak egyre gyakrabban fagyott. Akkor engedtem a win10 frissítésnek, oda is felment. Innentől kezdve viszont olyan hibaüzeneteket dobált, ami alapján egyértelműen hardver hiba lett azonosítva. Beszórtam a 7970 -es kártyámat a gépébe. Már boot közben megreccsent kékhalállal, akkor jött a többi alkatrész. Memtest szerint a dram -ok (4x2Gb) hibátlanok. Google szerint statisztikailag pont ezek, majd sorrendben proci és alaplap a legesélyesebbek a hibaüzenet alapján. Már éppen szerezni akartam alaplapot (kb lehetetlen az 1156 miatt), amikor jött a tipp kollégától, hogy azért próbáljuk meg a dram modulokat (látott már memtest hiba nélkül is elszállni), ezért elkezdtem a párokat kiszedegetni. Nosza meg is lett a hiba, az egyik párosból valamelyik tag hibás - ismét memtest, ismét jó szerinte.

Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS GeForce GTX 660 DirectCU II OC 2GB GDDR5 192bit Videokártya
 - RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
 - MSI RTX 3070 8GB GDDR6 SUPRIM X - Dobozos, Újszerű - Eladó!
 - ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
 - MSI GeForce GT 710 2GD3H 2GB GDDR3 64bit

- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
 - LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
 - DXRACER Prince L gamer szék
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest