- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
djculture #54736 üzenetére
A memóriabotrány egy olyan dolog az nVIDIA-nál, ami már több korábbi generációnál is jelen volt, szintén memory leak néven, de akkoriban nem csináltak belőle ekkora kavart.
Most fel lett fújva, túlságosan is, ez van.1 monitorral, normálisan megírt motorokkal nem valószínű, hogy belecsúszik az ember. Bele lehet, de ott már ahol kevés 970, vramban, ott a 980 is az lesz.
Más alternatíva nincs, és nem fogok régebbi generációra váltani, mert nem.
Így, ha szr, ha nem.. 980 már jóval drágább.
Grafikai hiba: Pl. az Evil Within Nálam 13.12-es catalyst-tal hajlandó normálisan futni.. az összes 14.x-es és a béta driverrel is bugos.
És, nem a CF miatt, mivel nincs CF, és 1 vga-val is ugyan az a helyzet, mindkettővel. Tudom, az ID Tech motor sem a legjobb..
Driver szinten egyik sem jobb a másiknál.. Ezen felesleges rugózni. Van pár ismerősöm, akik máig nVIDIA oldalt erősítik, 1, illetve több kártyával, és köszönik szépen, elégedettek, pedig van régebbi, és újabb széria. És, az is elégedett volt, akitől tanácsot kértem 970 ügyben, csak azért cserélt, mert 3 monitorral kifutott a vram-ból.
-
blu79
addikt
válasz
djculture #54736 üzenetére
de ér annyit!!!, lehet kapni elég jó áron, memória probléma ide vagy oda, a 970 ár teljesítmény szempontból a legjobb választás, nem egy kókányolt kártya eggyáltalán, de te csak gondold ezt nyugodtan , és érezd jól magad, a 970 tuningal utoléri bőven a ref 980 at aminek , igen, na ennek a karinak kicsitt túlzott az ára mert túl kicsi a különbség közte és a 970 között, ellenben a 960 és 970 közt nagy különbség van, 960 meg sem közelíti a 970-t , 960-nak is túlzott az ára! De nem akarok ecsetelni semmit itt, ami nem ide tartozik, 970 best buy jelenleg, volt 270X kipróbáltam a radeont, tudom mit beszélek. Témát lezártnak tekintem, remélem nem bántottam meg senkit.
Off vége.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest