Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yézi: Blekk Frájdéj
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- Carmageddon 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
st0ff
tag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Mertem egy kis fogyasztast meg homersekletet:
a konfig alapallapotban 60 Watt körül eszik, GTA4 közben a legnagyobb fogyasztas amit ki tudtam preselni belole fullhd-ben minden maxon kb 190Watt volt.
Eközben a ventit nem lehetett hallani, és 60 fok fölé se ment a GPU hőmérséklet, proci 40 alatt. -
Tom5
addikt
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Kb olyan a hangja mint az előző 5850 Extreme-nek. Csendes gépem van, leszabályozott ventikkel, Mugen 2 revB proci hűtéssel és semmi különbséget nem érzékelek. Döbbenet, hogy nagyságra szerintem akkora mint az 5770-em volt, teljesítményben viszont...

Minden VGA-m nál azt mondom ezzel elleszek sokáig aztán évente cserélek úgy, hogy az előzőből kiszállok még jó áron újat meg jóárasítva szerzek. De most azt mondom ezzel a VGA-val 2 évig tuti kihúzom. Főleg úgy, hogy szinte alig játszom. Diablo 3-meg elmegy mindenen.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mod - 60%-os vezérlésnél hallani először a ventit. De ott sem zavaró. (kipróbáltam manualban)
-
Yany
addikt
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Hát, nekem még a 7870-esem is elég finoman tolja neki terheléskor is. 70 fok alatt van folyamatosan (64-66 között ugrál) és a ventit sem hallom. Akkor gondolom (beleszámítva a kicsit kisebb hűtőt) azért a 7850-es sem óbégathat hangosan.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- NVIDIA® driverek topikja
- Bestbuy játékok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)