Hirdetés
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Sanyi19
üzenetére
Viszont, Neked is.
Ja, hát ha Chrome van a gépen...
De mondok egy érdekeset: Eddig mobilnetem volt, Windows-on csak Update, semmi más, rendben szaladt hónapokig. "Okosok" Cat. topicban lehülyéztek, amikor szóltam, hogy nem jó ötlet állandóan wint frissíteni (miközben konkrétan többen megírták, hány win frissítés okoz problémát), na, gondoltam, hátha változott a helyzet. W8 frissítések felmentek, gép esett-kelt, restartolt, és amit még el tudsz képzelni, de még ha nem történt ilyesmi, akkor is előfordult 200MB-os hibajelentés. Azóta helyrekalapáltam némi pucolgatással, de ha valami miatt vissza kell majd tennem a rendszert, tutira maradok a szervizcsomagoknál.eldiablo: AMD-nek annyira nem gond 1.4V jó hűtéssel. Auto-n persze nem szabad hagyni semmit sem, turbót főleg nem, annál nagyobb lassítóerőt én még nem láttam.

Amúgy nem egészen vágom már, hogy ez milyen topic...

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bestbuy játékok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Diablo IV
- További aktív témák...
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Eladó egy pixel 7
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest