- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: 2025 dude
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
válasz
seederking #5200 üzenetére
Én tegnap jutottam végre hozzá egy Sapphire 7850-hez. 6850-ről váltottam és ahhoz bőven elég volt a proci 3.6-on. Tegnap kipróbáltam a Black Mesa alatt és mikor kiléptem kb 97-98%-os kihasználtságot láttam egy pillanatig.
Szóval annak a procinak elégnek kelle lennie. Főleg Full HD-ban!A melegedéses témához meg annyit, hogy egy közepes házban zárt oldallapokkal a 6850 kb 50 fokos volt IDLE-ben kicsit megrántva. Betettem az újat és több mint 10 fokkal alacsonyabb a hőmérséklete úgy hogy egyből OC szintre húztam!
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Ha 99%-on megy a vga, akkor jó, de ha csak 60-70%-on, akkor cpu limit van.
-
tick
aktív tag
válasz
Normál esetben nem stabil 100%, kivéve ha jóval kisebb a gép teljesítménye, mint amit a játék megigényelne. Nyilván ha nem történik semmi, akkor kevesebb dolga van a VGA-nak.
-
gordonfreemN
addikt
válasz
Amúgy ez a kérdés engem annyira bosszantott tavaly és nem akart a fránya mérleg nyelve sehova billenni, hogy lecseréltem az AMD-t egy i5-re
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest