- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Pancsermeste #51627 üzenetére
Nekem tök mindegy, nem tetszés kérdése, tényszerűen értelmetlen valakinek a problémájára azt mondani, hogy "nálam minden rendben". Mintha bemennél az okmányirodába jogsit újítani, mire közölné az ügyintéző, hogy az övével semmi gond.
Hasznos tapasztalat az lenne, amit írtam: ha tesztelnéd az adott problémát.Ha visszaolvasol, éppen tegnap írtam, hogy semmi nem jelzi, miszerint kizárólag problémákról lehet írni a topicban.
Hsz-t persze lehet gyűjteni releváns információ nélkül is. Ha tapasztalatról akarnék beszélni, kezdhetném a HT/Primo/Spektrum/C64 számítógépekkel.
belinho:Igazad van.
IQ-val születni kell, ezzel az átokkal kell élnem.
Tartok tőle, hogy az összetett mondatok megint problémát okoznak majd számodra, de ez van, lejjebb nem tudok süllyedni, mert tériszonyom van.
Ismét leírod, hogy "szinte semmit nem hoz" a RAM-tuning, meg hogy 256-bites vezérlőnél nincs értelme, miközben még mindig saját magad elismered, hogy ott van az a szignifikáns néhány % (ami egy gyakorlati +9%->+13% esetében 44%-os teljesítmény-növekedést okoz), ami csak azok számára jelentéktelen, akik azt, az általam kb. 100X leírt tényt sem képesek felfogni, hogy mely esetekben van értelme bármiféle tuningnak. Már nem is számolom, ezt is ?X írtam le.
Én erről beszéltem, te hordasz össze hetet-havat, amitől a "beszéltünk" halmaz sajnos jóval nagyobb lett, mint a "beszéltem".1mp-ről szó nem volt, csak min FPS-ről (ami, ugyebár, folyamatos teljesítmény), azaz nemcsak, hogy számolni képtelen vagy, hanem már megint ferdítesz, amivel csak saját magad számára "bizonyítod be" a vélt igazadat, ahogy a 6870 és a 660 tuningja is irreleváns ebben a topicban, szóval legalább a címét olvasd el, hátha leesik valami.
Nem igét terjesztek, csak próbáltam megértetni veled, sajnos hiába, miről van szó. Sajnálom, ha a te RAM-jaidon nem lehet húzni, ami annyira szörnyen érint, hogy képtelen vagy szembenézni ezzel a súlyos ténnyel.
De utoljára szánok még rád egy kis időt, és légyszí, kímélj meg mindenkit további félremagyarázástól, mert sztem nem csak én unom (és te sem égnél szénné
), tényleg ált. isk. matek:
1. eset: VSync-et akarsz, de enélkül min. 58-59 FPS-ed van a GPU mondjuk 13% tuningjával, ami gyakorlatilag 9%, hiszen a RAM-ok visszafogják. Ennél fogva VSync-kel30FPS-en fut a játék. A RAM-on is tuningolsz 13%-ot, hogy szinkronban legyen a GPU-val, így megvan a GPU-tuning hatásfoka, csak GPU-tuninghoz képest további 4%-ot gyorsul a játék (+2-3FPS), min FPS felkúszik 60FPS fölé, és voilá, 60FPS-szel fut a játék VSync ON.
2. eset: akadozik a grafika, mert befigyel a min FPS 25 alá (vagy legyen 30, tetszés szerint) a GPU tuningjával. RAM-okat felviszed GPU szintjére, és a +1.x FPS-szel máris megvan a szükséges 25 (30, stb) FPS.
Éppen a jelen topic kártyáival gyakori mind2 fenti eset, ha az ember ki akarja használni őket, azaz szeretne minden grafikát maximumra tenni egy-egy játékban, én legalábbis ezt tapasztalom, leginkább a min FPS-es problémát, mert a minőség fontosabb, mint a VSync, de a régebbi játékokkal meg pont előjön maxi grafikával is a min. 55-60FPS-közötti teljesítmény. Tehát, mint minden mást, ezt is TESZTELTEM!
A fentiek minden értelmes lény számára egyértelműen bizonyítják, hogy van értelme a RAM-ok túlhajtásával nyerhető, ám szerinted elhanyagolható 3-4%-nak, no meg bármiféle tuningnak, hiszen matekhoz értők számára az is nyilvánvaló, hogy ha semmiféle túlhajtással nem érhető el a kívánt cél, akkor ez értelmetlen, és valóban nincs más megoldás, mint visszavenni a grafikát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPhone topik
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest