Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
lowzor
üzenetére
Persze igazad van, de mikor valaki úgy indul neki, hogy van rá 45 max 50e, viszont ugyanakkor a legolcsóbb 280-as kártya 62e akkor nem azt fogja megvenni. Na én pont így jártam három héttel ezelőtt. Mondhatni megszívtam, mint ahogy írtam. Ha aznap rácsapok, mikor megtaláltam akkor kb 53e lett volna a 280-as, de másnap délelőtt már felmentek az árak mire észbe kaptam. A franc se gondolta, hogy ekkora változás lesz ilyen hirtelen. Akkor széttúrtam a netet de a legolcsóbb ráadásul csak 2 év garis Sapphire is 62e lett hirtelen, most pedig már Asus-t is kapni 58-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest