- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Majd két és fél éve nem volt friss windows telepitve a gépre. Régen (HD4850) használtam a sima rátelepitést, de valamikor összegyült már vagy egy tucat régi Catalyst telepitési mappa, de akkor már a windows is belassult rendesen. Évente újratoltam. A HD6850 már nem kedvelte ezt a formát, mert telepakolta a hibanaplót bejegyzésekkel, mire fel én itt a fórumokat.
Itt már nem volt elég a Catalyst-ot a windows Programok Eltávolitása listából törölni. Maradt a Win7 újratelepitése fél évente. Majd felfigyeltem az AMD driver eltávolitási segédprogramra a Display Driver Uninstaller (DDU) néven. Használtam jópárszor, de már akkor nem értettem minek kell külső féltől származó eltávolitó program. Ezzel nem csak az ágat, de az egész fát kivágtam magam alól.
Itt már mindenben jelentős károkat okoztam, mert hetente cseréltem a Win7-et.
Itt a fórumon ajánlották a Driver Sweepert.
Azt mondod ez sem jó az AMD drivernek és a gépnek, mégis jelentős időt átvészeltem gond nélkül. Felteszem a friss Catalyst drivert és a hibanapló most már 4 hibaforrást jelez. A gondot az AMD driver jelenti, mert nem akarja eltávolitani magát. Ezzel visszakanyarodtunk néhány évet, de nem lenne gond ha legalább jól müködne. Ezért én mint user lennék a felelős... nagyon kétlem. Ez nem hardveres kérdés már napok óta, de mit ér a VGA jó meghajtó driver nélkül?!
Új hozzászólás Aktív témák
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- iPhone topik
- Windows 11
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gumi és felni topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest