Hirdetés
- gerner1
- Jack Hunter: Aqua webáruház, soha többet.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
joysefke
üzenetére
Mé'? Stabil ez! Ha nem lenne vsync beépítve, futna is, de nem tudom, mire nem elég egyeseknek a 60FPS sem, ez azért kíméli a VGA-t, ráadásul nyilván nem kell izomállat gép alá. AMD régebben is gáz volt egyébként OGL alá, olyan grafikai hibákkal, amelyek nV kártyán sosem jelentkeztek. (Heaven tesztben pl. objektumok feketén, kockásodva takarták ki a képet, stb.) Meg sem néztem még új driverrel.
Hogy a Mantle egy marketingcsomag, hogy ne vegyen az ember erős (értsd: Intel) procig, az meg tény. Máskülönben erős proci mellett is gyorsulna a VGA, nem ellenkezőleg. És hol van a 100x-1000x teljesítménynövekedés? Sztem simán vmi csalást építettek a cuccba, talán ezért más a megjelenített kép minősége is DX-szel szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Építő/felújító topik
- Formula-1
- Mi a labubu? – és pár fontos dolog, amire idén rágugliztál
- PlayStation 5
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- World of Tanks - OFF topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Vivobook X411UA - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest