Hirdetés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
bozont
üzenetére
Na, ma megnéztem, elég volt árnyékképeket visszavenni, és 64PPS is OK, 60FPS-ig szalad a játék, feljebb nem, hiába van kikapcsolva a Vsync. Így is leesik néha 30-ig, de ez természetes, hiszen nem egyforma a grafikai igénybevétel. GPU max. 89%-ig ment fel, proci 44%. VSync nélkül jobb lenne.
-
katt777
félisten
válasz
bozont
üzenetére
Nem hinném Rage is OGL-es volt, és nV kártyán hibátlanul futott. Attól persze most még lehet hiba. Mivel a játékokat a driver ismeretével írják, erős a gyanúm, hogy az ilyen problémákat más játékok beépített javításai okozzák (ezért foltozgatják mindig ahelyett, hogy írnának egy tisztességeset). Nagyon érdekes egyébként (lehet, ki is próbálom majd ennél is), hogy amikor csak a drivert telepíted, és nincs fent a sok szoftveres sz.rság (CCC és a többi), akkor lényegében megszűnnek a hibajelenségek (persze lehet, hogy csak nincsen olyan programom, amelynek javítását ezekbe építették be). Szerencsére, amióta megvan a mostani karim, nem kellett ilyesmit tesztelnem, szóval, hogy ma is segíthet-e, nem tudom.
r00r1: Én már évekkel ezelőtt visszatértem oda, ez a 7870XT viszont kihagyhatatlan volt, és nálam eddig ezzel van a legkevesebb probléma, lényegében csak a BS-be futottam bele 2x, és most ez. Én tehát tulajdonképpen elégedett vagyok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Revolut
- Építő/felújító topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- 4db x Seagate Ironwolf Pro 10 Tb SATA3 merevlemez
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő