- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Matteo005: 9800X3D
- Kempingezés és sátrazás
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
válasz
CirrMee #48202 üzenetére
Az ki van kapcsolva, ahogy a merevlemez kikapcsolás is.
Viszont már lefrissítettem a VGA biost. Utána nagy kedvem volt lefrissíteni az alaplapi Biost is, bár azt lehet, hogy nem kellett volna.
ASUS oldaláról letöltöttem az alaplaphoz szükséges legújabb Bios fájlt (P8P67EVO-ASUS-3602.ROM), majd újraindítottam a gépet és beléptem a Biosba.
Megkerestem a Bios frissítő lehetőséget és megkerestem a meghajtón a ROM fájlt. Be is olvasta, ki is írta, hogy ez "megfelelő" és hogy akarom-e frissíteni a BIOS-t.
Rákattintottam az Igenre, majd el is kezdte frissíteni a dolgot. A folyamat végén ki is írta, hogy a frissítés sikeresen befejeződött és hogy újraindítja a gépet.
A gépet lekapcsolta, majd pár pillanat után indította újra, ekkor egy hibaüzenet fogadott (Reading failed!). Mondom fasza.
Egér mozgatására folyton megjelent ez az üzenet, így csak billentyűkkel tudtam navigálni. Megkerestem újra a ROM fájlt és megnéztem mi van. Ismét engedte frissíteni, így lefrissítettem mégegyszer.
Újra azt írta ki, hogy sikeres lett a dolog, majd megint újraindult. Újraindítás után már nem rinyált. Elindult a Windows is (mely elkezdett összetevőket telepíteni + hardvereket ellenőrizni). Újraindítottam a rendszert és úgy tűnik, hogy rendben van minden.
Aida64 szerint is "sikerült" a VGA és az alaplap Bios frissítése, mert mindkettőnél a legújabb verziót írja (alaplapnál 1503 volt az előző, most a 3602 van).Csak szerintem kellene ennek elsőre ténylegesen sikerülnie mindenféle hiba nélkül?
Amúgy meg most meg fekete kockák jelennek meg fórumozás és videónézés közben. 25 fokos a kártya és még így is (szóval nincs túlmelegedve). Frissítenem kéne a VGA Driver-t (2013. decemberi van telepítve) a jelenlegi bétára?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest