Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eztis_Aztis: Invázió egy novellában alternatív befejezés dráma
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
válasz
CirrMee
üzenetére
Az ki van kapcsolva, ahogy a merevlemez kikapcsolás is.
Viszont már lefrissítettem a VGA biost. Utána nagy kedvem volt lefrissíteni az alaplapi Biost is, bár azt lehet, hogy nem kellett volna.
ASUS oldaláról letöltöttem az alaplaphoz szükséges legújabb Bios fájlt (P8P67EVO-ASUS-3602.ROM), majd újraindítottam a gépet és beléptem a Biosba.
Megkerestem a Bios frissítő lehetőséget és megkerestem a meghajtón a ROM fájlt. Be is olvasta, ki is írta, hogy ez "megfelelő" és hogy akarom-e frissíteni a BIOS-t.
Rákattintottam az Igenre, majd el is kezdte frissíteni a dolgot. A folyamat végén ki is írta, hogy a frissítés sikeresen befejeződött és hogy újraindítja a gépet.
A gépet lekapcsolta, majd pár pillanat után indította újra, ekkor egy hibaüzenet fogadott (Reading failed!). Mondom fasza.
Egér mozgatására folyton megjelent ez az üzenet, így csak billentyűkkel tudtam navigálni. Megkerestem újra a ROM fájlt és megnéztem mi van. Ismét engedte frissíteni, így lefrissítettem mégegyszer.
Újra azt írta ki, hogy sikeres lett a dolog, majd megint újraindult. Újraindítás után már nem rinyált. Elindult a Windows is (mely elkezdett összetevőket telepíteni + hardvereket ellenőrizni). Újraindítottam a rendszert és úgy tűnik, hogy rendben van minden.
Aida64 szerint is "sikerült" a VGA és az alaplap Bios frissítése, mert mindkettőnél a legújabb verziót írja (alaplapnál 1503 volt az előző, most a 3602 van).Csak szerintem kellene ennek elsőre ténylegesen sikerülnie mindenféle hiba nélkül?
Amúgy meg most meg fekete kockák jelennek meg fórumozás és videónézés közben. 25 fokos a kártya és még így is (szóval nincs túlmelegedve). Frissítenem kéne a VGA Driver-t (2013. decemberi van telepítve) a jelenlegi bétára?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest