- hcl: Vízóra :D (okosóra számlap)
- weiss: Pant* rant
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0l1ka
aktív tag
Majd fullhd észreveszed
Én is 7770-ről váltottam 270X-re és nagyon is érezni a különbséget
7770 már kevés volt fullhd-ra csak hight vagy azalatt tudtam vele normálisan játszani,persze ez függ a játéktól is ..oda már kevés volt az 1GB gddr és ugye a sávszélesség is a duplájaszóval majd 1080p-be megérzed
Lord Vader
Hát valóban csak a 280X felett van némi változás -
Alister71
nagyúr
Várd meg az FHD monitort, ott már érezhető. Oda kevés a 7770-es.
ALONSO11: a tuning okozhat fagyást. Nálam anno a Dirt3 és a Resident 5 buktatta meg a tuningot, a Dirt3 az folyamatosan. Az E8400 stabilan ment 4GHz-en, de Dirt3-ba mindig elbukott, még a mentésem is szállt el miatta, mert pont rosszkor kékhalálozott a gép. A Phenomot pedig a Resident 5 benchmark buktatta meg folyamatosan. Jelenleg a Crysis 3 az egyik leggyilkosabb, stabilnak hitt vga tuningot buktatja rendesen.
Kevés lesz a fesz a procinak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest