- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
lowzor #44363 üzenetére
Azok jártak talán a legjobban akik megvették anno a SB i5/i7 procikat.
Mondjuk 2012. nyarán vettem a 3570k -t 45k ért. Még most is drágábban adják, és szerintem még 2 évet bírni fogja úgy saccra.
Amúgy szerintem ezek a 78xx kártyák se rosszak még most se, mert full hd-ban is helytálnak, csak az maxos AA -t nem kell már erőltetni minden áron, de egy FXAA vagy sok helyen 2xAA mellett is elboldogul még az újabb játékokkal is. AA nélkül, meg később mondjuk ultra helyett highra lerakva, meg szerintem még akár évekig ellehet az ember egy ilyen kártyával. Én örülök ennek, hogy nem kell olyan gyakran frissíteni a gépeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest