Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
miresz
üzenetére
Az msi-n is sípol a vrm pedig valami katonai minőséggel ijesztgetik a vásárlókat
Végül is nem rossz duma
Én alapból nem hiszek el semmilyen marketing dumát (foglalkoztam marketinggel is), de mégis jól esett olvasni a dobozon miután megvettem 
( egy sapphire is sípolt egyébként) -
R3laX
addikt
válasz
miresz
üzenetére
Ne ijeszd már meg, ha elromlik, hát elromlik. Nem tudod megjósolni. Asusról nem terjed hogy fos a 270-es széria, pedig manapság abból volt egy jó pár szarság. 270x zörgő ventis-re ráfizetett a srác +13 000-et, aztán kapott egy ugyanúgy zörgő ventis sima 270-est
. Bedöglik az olcsó giga lapod a végén, és viszi a egyáltalán nem bele való 4770k procit
. -
Gaboman
nagyúr
válasz
miresz
üzenetére
Na most ezt elmondták a Sapphiról is páran azt nekem az ég világon semmi bajom soha nem volt egy Sapphire kártyával sem.
Más:
Ha DVI-D kétvégű kábelt veszek úgy hogy a kártyán DVI-I van akkor az nem fog bezavarni?
Megszűnik majd a fehér csíkozás?EnterR
Így van, minimális, de csak akkor hallod ha leveszed a játékról a hangot, úgy meg senki sem játszik.

Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Végül is nem rossz duma
Én alapból nem hiszek el semmilyen marketing dumát (foglalkoztam marketinggel is), de mégis jól esett olvasni a dobozon miután megvettem