Hirdetés
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
miresz #43994 üzenetére
Az msi-n is sípol a vrm pedig valami katonai minőséggel ijesztgetik a vásárlókat
Végül is nem rossz duma
Én alapból nem hiszek el semmilyen marketing dumát (foglalkoztam marketinggel is), de mégis jól esett olvasni a dobozon miután megvettem
( egy sapphire is sípolt egyébként) -
R3laX
addikt
válasz
miresz #43994 üzenetére
Ne ijeszd már meg, ha elromlik, hát elromlik. Nem tudod megjósolni. Asusról nem terjed hogy fos a 270-es széria, pedig manapság abból volt egy jó pár szarság. 270x zörgő ventis-re ráfizetett a srác +13 000-et, aztán kapott egy ugyanúgy zörgő ventis sima 270-est
. Bedöglik az olcsó giga lapod a végén, és viszi a egyáltalán nem bele való 4770k procit
.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
miresz #43994 üzenetére
Na most ezt elmondták a Sapphiról is páran azt nekem az ég világon semmi bajom soha nem volt egy Sapphire kártyával sem.
Más:
Ha DVI-D kétvégű kábelt veszek úgy hogy a kártyán DVI-I van akkor az nem fog bezavarni?
Megszűnik majd a fehér csíkozás?EnterR
Így van, minimális, de csak akkor hallod ha leveszed a játékról a hangot, úgy meg senki sem játszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Ismét drágult az Xbox Game Pass, átnevezték a csomagokat
- Jött két új Amazon Kindle Scribe, köztük egy színes
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- BMW topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest