- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
kovsol #41789 üzenetére
Jó, tényleg mocskosul összetett kérdés. De én meg pont az ellentettjét nem szeretem.
Mikor jön valaki, hogy van egy fx-6300-am és 270x-et akarok. Aztán el van küldve a búsba hogy vegyél i5-i7-et mert az kell.
Persze, kell csak kérdés mire. Hát nálad tényleg kell. De másnál meg lehet, hogy nem és épp ezért fölös pénzkidobás lenne csak neki.
Persze az is pénzkidobás ha túl erős vga-t ajánl az ember amit úgyse tud kihajtani. De most itt a 7850 és a 270x között olyan 5-10k különbség van max. Új platformra váltás + egy felső-közepes intel proci meg több tízezer különbség.De egyetértünk (meglepően hamar ), hogy ez egy igen összetett kérdés és teljesen egyéni preferenciák, részletek függvénye.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nintendo Switch
- Ubiquiti hálózati eszközök
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- iPhone topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest