Hirdetés
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- VHS digitalizálás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
kovsol
üzenetére
Magad is írod, hogy ezen esetekben nem CPU limitről van szó.
Ezek ráadásul nem is stratégiai, hanem csupán taktikai játékok. Stratégiaiakkal én is játszottam anno, amúgy sem a grafikán van a lényeg ezeknél, vagy, ha mégis, az már rég rossz. Nekem mindenesetre RPG-hez és FPS-hez bőven OK, ha meg majd VGA-t cserélek, úgyis vissza Intelre, már túlvan az Ivy-s betegségeken, amelyek nagymértékben segítettek a döntésben, hogy a rossz tapasztalatok ellenére AMD-s gépet építsek.
Eddig bejött, főleg az árát tekintve.
Az viszont tény, hogy ha bármi miatt kevés a proci, másikat kell venni. Én csak azt nem szeretem, amikor valaki a VGA-CPU kombóra fogja a CPU-limitet, amikor nem arról van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezek ráadásul nem is stratégiai, hanem csupán taktikai játékok. Stratégiaiakkal én is játszottam anno, amúgy sem a grafikán van a lényeg ezeknél, vagy, ha mégis, az már rég rossz. Nekem mindenesetre RPG-hez és FPS-hez bőven OK, ha meg majd VGA-t cserélek, úgyis vissza Intelre, már túlvan az Ivy-s betegségeken, amelyek nagymértékben segítettek a döntésben, hogy a rossz tapasztalatok ellenére AMD-s gépet építsek.
Eddig bejött, főleg az árát tekintve.