Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikka07
tag
válasz
kovsol
üzenetére
Kösz a választ
erre én is gondoltam csak nem voltam biztos benne. Kiprobáltam a cod ghosts update1-el+ramfix-el 4gb rammal high beállításokkal fhd felbontáson 2*élsimitással szépen viszi és most már hogy rátelepitettem az update1-et lehet állitani 4gb-ram mellet a textura bállításokat is medium-nál magassabbra. Kiprobáltam a battlefield4-et is az is szépen megy szerintem nem sokkal szebb mint az uj cod . Ma kétszer is hozta a hibát egyszer olyat is csinált hogy játék közbe kikapcsolt monitor és csak egy reset segített.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Androidos fejegységek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Automata kávégépek
- ASUS routerek
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L580 - i5-8350U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
erre én is gondoltam csak nem voltam biztos benne. Kiprobáltam a cod ghosts update1-el+ramfix-el 4gb rammal high beállításokkal fhd felbontáson 2*élsimitással szépen viszi és most már hogy rátelepitettem az update1-et lehet állitani 4gb-ram mellet a textura bállításokat is medium-nál magassabbra. Kiprobáltam a battlefield4-et is az is szépen megy szerintem nem sokkal szebb mint az uj cod . Ma kétszer is hozta a hibát egyszer olyat is csinált hogy játék közbe kikapcsolt monitor és csak egy reset segített.