- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kempingezés és sátrazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikka07
tag
válasz
Dany007 #37873 üzenetére
Nekem a cod bops2 ps-3on 3d ,de csak anaglyph az meg felejtős.Én pc-ről hajtom a projektort 120-hz en és a pc rakja össze a képet sbs,tab,ou,bluray iso stb a projektor csak a 120hz-et tudja és a dlp link szinkron jelet adja az aktiv shutteres szemüvegnek(dlp link jelet a projektor vetiti ki képre amit a szemüvegen lévő photoszenzor figyel nem összekeverendő az ir-el! ehhez nem kell jeladó mert a szinkron jel magában a képben van a projektor bevillant egy fehér képet képkockánként,de ezt nem lehet észrevenni) .Az iz3d nevű cég egy időben csinált az amd megbizásából drivert játékokhoz ,de ők két éve bezártak majd szétnézek mert régebben szedtem le drivert az oldalukról.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest