Hirdetés
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- bitpork: 2025, zárás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikka07
tag
válasz
Dany007
üzenetére
Nekem a cod bops2 ps-3on 3d ,de csak anaglyph az meg felejtős.Én pc-ről hajtom a projektort 120-hz en és a pc rakja össze a képet sbs,tab,ou,bluray iso stb a projektor csak a 120hz-et tudja és a dlp link szinkron jelet adja az aktiv shutteres szemüvegnek(dlp link jelet a projektor vetiti ki képre amit a szemüvegen lévő photoszenzor figyel nem összekeverendő az ir-el! ehhez nem kell jeladó mert a szinkron jel magában a képben van a projektor bevillant egy fehér képet képkockánként,de ezt nem lehet észrevenni) .Az iz3d nevű cég egy időben csinált az amd megbizásából drivert játékokhoz ,de ők két éve bezártak majd szétnézek mert régebben szedtem le drivert az oldalukról.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE XTREME RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- EVGA FTW3 ULTRA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB GDDR6X (10G-P5-3897-KR) Videokártya
- 27% - GIGABYTE RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Sapphire PULSE AMD Radeon RX 7900 GRE 16GB - Csere is
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest