- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Nekem az egyik, talán 13.6beta valamelyikből a CCC nem indult. Sem amikor először raktam fel, sem amikor a vacak 13.8beta után tértem vissza.
Safe móde-ban kézzel kellett helyretenni.
Azért előfordulnak sajnos még ilyen bakik.(Hogy a 13.8 és régebbi driverek ZC problémáiról ne is beszéljünk...)
A CAP a másik kedvencem. Most csak egymásra installálom őket a default könyvtárba és rendben, de anno előző Win-el saját könyvtárba raktam és megpróbáltam uninstallálni mielőtt felraktam az újat. Próbálkoztam vele mindenféle trükkel vagy 10-15x, de kékhalál volt a vége. Úgyhogy mentek egymásra... (És persze mindegyikkel ez volt).
Azóta meg sem próbáltam, hogy maga az uninstall volt-e a gondja vagy a másik könyvtár azt így nem tudom, de elég gáz. -
LamaCube
addikt
Igen nálam is ez volt a gond még 4850-el. Mindenki azt ajánlotta, hogy driver sweeper-el pucoljam ki és nekem is rendszer újratelepítés segített csak. Amikor megvettem a mostan vga-t a saját lemezével telepítettem, majd frissítettem a mostanira és tényleg nem volt vele gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- ~ÚJ MSI GeForce RTX 5070 SHADOW 3X OC 12GB GDDR7 - Konzolvilag garancia 2028.09.13
- Asus ROG Strix RTX 4070 OC
- GIGABYTE RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 EAGLE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- HP 65W töltő eladó
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest