Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Safe Mode az agyban
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz
Malibutomi
üzenetére
Na akkor erre mondom, hogy 38.5k volt júniusban a 6870 nekem, bár az MSI Hawk az drágább.
@(#3214) szasanyi: én értelek teljesen, de én már megvettem volna a 7850-et, persze mind mások vagyunk és mások az igényeink.

Tényleg nem panaszkodom, csak akkor vásárolok, ha tényleg jó árat kapok és szerencsére jól szoktam kijönni a dolgokból, de sokan az én helyzetemben ilyenkor sem vásárolnának, mert sok esetben "nincs értelme", de hát ez az egy hobbim van kb és amíg nem kell gyereket/családot eltartanom, addig tehetem csak meg úgyis.

Új hozzászólás Aktív témák
- GAINWARD GeForce RTX 4070 Ghost 12GB GARANCIÁLIS, DOBOZZAL, SZÁMLÁVAL
- 27% - MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X WHITE OC 8GB GDDR6 Videokártya
- GIGABYTE RTX 5090 32GB GDDR7 AORUS XTREME WATERFORCE - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Palti GameRock RTX 4080 16 Gb Videókártya eladó! Garanciális még!
- RX 6650XT OC 8GB Challenger
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Dji Osmo Pocket 3 Creator combo
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest