Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
zserbox
üzenetére
A 60-80W-hoz képest a max 100W hol kétszerannyi? Az Intel hűtő gagyibb, mert csak a magja réz, a talpa nem, és a rézmag méretét is szerették mindig a lehető legkisebbre venni.
Azért érdekes, akármelyik tesztjét olvasom, csak jókat írtak a hűtéséről: [link] [link] [link]
Persze, lehet én kerestem rosszul, de én ezeket találtam... De ránézésre se tűnik vészesnek.

Barátomnak van egy 4850 Vapor-X-e hasonló hűtéssel [link], az ugye hasonló TDP papíron, és neki teljesen halk, hűvös, és legalább 4 éve használja minden gond nélkül, rosszul szellőző házban....
(#31728) asdxv: 3 éves távlatban 1000X jobban jár egy alapórajelen használt tuningolatlan 2GB-os karival, mint egy szénné húzott 1GB-sel.

A minőségre nem mondhatod, hogy spórolós, teljesen korrekt, ha jól rémlik a tesztekből referencia NYÁK. Egyáltalán nem tűnik spórolósnak. Persze, a hűtés nem 7870 sebességek lehűtésére lett tervezve ez látszik.
De attól a kari többi része szerintem renben van. (Illetve a hűtő is rendben van, tuning nélküli használatra.)
Nem azt mondom, hogy ezt kell venni, de ha ezt olcsóbban megkapja a többi kétgigásnál, akkor jobb vásár, mint egy 1GB-s csilli-villi hűtéssel. -
HSM
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- alza vélemények - tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Teclast Tablet Topic
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple MacBook
- Gumi és felni topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De attól a kari többi része szerintem renben van. (Illetve a hűtő is rendben van, tuning nélküli használatra.)