Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DroiDMester

nagyúr

válasz lowzor #3119 üzenetére

Nekem sima verzióm van és Hynix ramos :DDD

amúgy nem tudom hogy mindegyik OC -sen hynix van, nincs kizárva hogy az újabbakon már szintén Elpida van! Ami egyébként sokkal megbízhatóbb és jobb ramokat készít mint a hynix, az már más kérdés hogy a Hynix jobban bírja a tuningot de minőségben jobb az Elpida jó ezt mi másképp nézzük mert azt nézzük melyik megy jobban tuningba de mondjuk ha a másik oldalról közelítünk és azt nézzük hogy 2-3.év múlva (esetleg pont garanciális idő lejára után) fogja magát megadni a kártyán a ram ott 99.% hogy 3-4.X annyi hibás hynix lesz mint Elpida
    Nincs semmi gond az Elpidával (mint mondtam megbízható és nagyon régi motoros ram gyártásban, régebben kizárólag japán ba gyártották de ma már sz.tem ezt is a sárgák csinálják)

Azt meg nem lehet felhozni az Elpida hátrányaként hogy nem megy csak 1350-1400.at mert gyári adat szerint ezek is éppúgy 1250.MHz esek mint a Hynix ek!
    azonos kártya és azonos ram esetén is elég nagy a szórás mert a kártyák VRM része (most a ramok vrm ére gondolok) is elég nagy szórással dolgozik (sajnos ez a hátránya hogy analog MosFet et használnak manapság a gyártók mert ez olcsóbb mint a Digitális PWM) elvileg 1,5.v osak ezek a ramok de 2.azonos Sapphire kártyán is eltérő értéket mértem egyiken 1,46.v a másikon 1,54.v és ez tuningnál már előjön +,- 100.Mhz is lehet akár hiába van mind 2.őn Hynix ram!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés