Hirdetés
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - Kalandor: Tartalom
 - sziku69: Szólánc.
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: A csodálatos mandarin

Új hozzászólás Aktív témák
- 

törölt tag
válasz

lowzor

üzenetére
						Semmi baj nincs azzal a szoftverrel! Senkit nem akarok megsérteni/megbántani de vagy user error,vagy valami más szoftveres gubanc van a gépével akinek nem működik rendesen. Nekem pl a beta verzió bugos,ezért nem beta verziót használok,és minden remekül működik! GPU órajel állítás,fesz állítgatás,venti profil (amit nem is használok egyébként,mert tökéletes a gyári profil.
Nekem az asus alaplapom miatt(I) "nyavajgott" (/I) a win korábban,nem talált valamiféle mappát és induláskor bedobta a riasztást miatta. Semmi nem segített. Aztán ettől függetlenül merevlemezt cseréltem és ugyanazzal az alaplappal ugyanazzal a szoftverekkel semmi baja, tökéletes.Pár hsz-el korábban volt 1-2 hőfok hozzászólás. A hétvégén kitakarítottam a gépemet,újra pasztáztam mindent. 23°C-os szobában a GPU hőmérséklete csökkent 5°C-ot,a CPU pedig szintén csökkent 4-5°C-ot.
Így pl a Metro LL 47-48°C-os terhelés alatt. (Az igazsághoz hozzá tartozik hogy a kari alul van feszelve
 ,de hát a procit is kevesebb árammal használom,nincs szükségem a nagy kapacitásra 
 ) 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
 - Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

,de hát a procit is kevesebb árammal használom,nincs szükségem a nagy kapacitásra 
 )