Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PandaMonium
őstag
Nem Te okoztad a gondokat, itt mindig ez megy. Ha el kell dönteni melyik a jobb kártya x közül akkor senki nem objektívan lát csak addig, hogy "az enyémmel nincs gond, ezt ajánlom", de az, hogy attól esetleg lehet jobb már nem sok embernek fordul meg a fejében. Volt már itt olyan hsz. amin 1-2 oldalon keresztül vitatkoztak az emberek, néhány kártya alaptalanul meg lett bélyegezve sz@rnak, stb.stb. Többségében itt 20 fölöttiek az emberek (legalább is szerintem) de olyan óvoda feeling van minden második héten, hogy rettenet.
(#29105) Bálint85: Ha tuti biztos vagy benne, hogy a Sapphire nem BS -es (pl. használtan veszed ahol már jó ideje hibátlanul üzemel), akkor mindkettő jó választás, de inkább a másik lehetőséget (jelen esetben a Gigát) szoktuk javasolni mert nagyon sok fejfájást tud okozni egy BS -es kártya. Pont a Gigáról ment "tárgyalás" az utóbbi pár tucat kommentben, nézz vissza ha gondolod, bár túl sok konstruktív dolgot nem találsz. Pontosan ilyen kártya volt a kezemben 2 napja, beszerelve sincs vele semmi gond, én tudom ajánlani eddig. Arra figyelj, hogy semmilyen kábelt nem adnak a Giga mellé (úgy értem pl. hdmi, bár elég kevés az a kártya amihez manapság már adnak) úgyhogy az legyen, mert ezeken a kártyákon már nincs DSUB port (átalakítót pedig nem csomagolnak, de persze a molex-6pin csatlakozónak, crossfire hídnak, a baromi felesleges beszerelési útmutatónak és driver cd-nek mindig jut hely
).
-
Bálint85
senior tag
melyik jobb a kettő közül?
olyan tesztet tud valaki ahol a hármat összevetik?
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16GB
- Sapphire Pulse RX 9070 16 GB - 3 év garancia
- GIGABYTE RTX 3080 10GB GDDR6 AORUS MASTER Eladó!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- HP 65W töltő eladó
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest