Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VHS digitalizálás
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz
patex1983
üzenetére
Hát, manapság ahogy mesélték, a chieftechek is érdekes belsővel bírnak. Ahol gépem összerakta ismerős, aki szervizes, plusz cégeknek stb őkraknak össze-tartanak karban gépeket, érdekes volt hallani, hogy ők codegennel dolgoznak. Pl egy kitelepített elég szép példányszámból először mindbe chieftech ment, az újabb fajta. Abból jó sok vissza is jött szép sorban, hibásan. Codegeneket pakoltak föl, abból meg elvétve van nekik csere. Mielőtt támadást váltok ki ezzel, ezt ő mesélte, de én hiszek neki, mert nem ma kezdte ezt a szakmát, és ért is hozzá.
Persze tudom, sokak szerint nagyon alja kategóriás tápok a codegenek. De pl én is régi gépemben jópár évig azt használtam, azzal rakták össze, és nem is volt vele bajom. Most is az figyel abban, jó is, csak a gépet nem használom egy ideje az új megléte óta. Gondoltam, kis színesítésnek ezt is elmesélem 
Nekem ez a hipro tetszik, van benne anyag, hűtése jó, halk is, az idő majd megmutatja a megbízhatóságát. Eredetileg egy 400 as seasonic-ot szereztem nevetségesen kis árért, totál új megmaradt darabot, csak annak a csatlakoztatása az alaplaphoz volt bajos csatlakozó különbség miatt (nem egyezett a tűszám, ha jól emlékszek a magyarázatra). Így lett a hipro. Na a lényeg, hogy 450-es, és akkor elbír a rendszerrel, főleg úgy, hogy a proci eléggé energiatakarékosnak tekinthető.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D-s gyorsítótárat mindenkinek!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Pánik a memóriapiacon
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- BestBuy topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Óra topik
- Hővezető paszták
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Persze tudom, sokak szerint nagyon alja kategóriás tápok a codegenek. De pl én is régi gépemben jópár évig azt használtam, azzal rakták össze, és nem is volt vele bajom. Most is az figyel abban, jó is, csak a gépet nem használom egy ideje az új megléte óta. Gondoltam, kis színesítésnek ezt is elmesélem