- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- hcl: MS Office365 Linuxon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz
patex1983 #19437 üzenetére
Hát, manapság ahogy mesélték, a chieftechek is érdekes belsővel bírnak. Ahol gépem összerakta ismerős, aki szervizes, plusz cégeknek stb őkraknak össze-tartanak karban gépeket, érdekes volt hallani, hogy ők codegennel dolgoznak. Pl egy kitelepített elég szép példányszámból először mindbe chieftech ment, az újabb fajta. Abból jó sok vissza is jött szép sorban, hibásan. Codegeneket pakoltak föl, abból meg elvétve van nekik csere. Mielőtt támadást váltok ki ezzel, ezt ő mesélte, de én hiszek neki, mert nem ma kezdte ezt a szakmát, és ért is hozzá.
Persze tudom, sokak szerint nagyon alja kategóriás tápok a codegenek. De pl én is régi gépemben jópár évig azt használtam, azzal rakták össze, és nem is volt vele bajom. Most is az figyel abban, jó is, csak a gépet nem használom egy ideje az új megléte óta. Gondoltam, kis színesítésnek ezt is elmesélem
Nekem ez a hipro tetszik, van benne anyag, hűtése jó, halk is, az idő majd megmutatja a megbízhatóságát. Eredetileg egy 400 as seasonic-ot szereztem nevetségesen kis árért, totál új megmaradt darabot, csak annak a csatlakoztatása az alaplaphoz volt bajos csatlakozó különbség miatt (nem egyezett a tűszám, ha jól emlékszek a magyarázatra). Így lett a hipro. Na a lényeg, hogy 450-es, és akkor elbír a rendszerrel, főleg úgy, hogy a proci eléggé energiatakarékosnak tekinthető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Nintendo Switch 2
- Raidou Remastered: The Mystery of the Soulless Army teszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Konteó topic
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest