- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
karesz501
senior tag
válasz
MontyCrew #16589 üzenetére
Félre ne érts, nekem sincs bajom az iPonnal, úgy működnek ahogyan egy webshop. De ha meg tudod oldani, hogy személyesen mész (én mindig úgy veszem át tőlük is a dolgokat, hogy bele tudjak kukkantani a dobozba, amit persze nem mindig hagynak...) akkor kicsit kényelmetlen ez a fajta mentalitás. Az a baj, hogy mivel ott vagy személyesen, próbálsz velük úgy kommunikálni mint egy üzletben az eladókkal, de ez NEM egy üzlet, hanem egy webshop raktára. És kifejezetten nem szimpatikusak az eladók/raktárosok, fejből köpik a kormányrendelet minden pontját és KIZÁRÓLAG a szerint járnak el. Nem tudnak fénymásolni, nem írnak alá és vesznek át semmit, igazán annak örülnének szerintem a legjobban ha mindenki futárral hozná-vinné a dolgokat.
A szervízes srácok jófejek, de kevés idejük lehet a munkára mert nagyon nem szépen dolgoznak. Összeszereltettem velük a gépet, mert nem túl gyakran csinálok ilyet és az elmúlt években notebookom volt, de szépen lassan darabjaira szedtem már az egészet és újra összeraktam mert nem szép munka. Ennyi az iPon tapasztalatom, remélem segít.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest