Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
Épp ma gondoltam, hogy ha nem lennének benchmarkok, nem is tudná senki hogy nem maxon megy valami a gépében, és tök boldog volna.
Régen örültünk ha elindult a játék
Wing Commander 1-et végigtoltam Amiga 500-on, lehetett vagy 6-8fps, de élveztem mint az állat. -
oliba
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Nekem az nem világos, hogy minden rendszerújraindításnál miért nem tudja a gép futtatni azon az órajelen a kártyát, amit beállítottam korábban. Mindig változtatnom kell az órajelet, majd elfogadtatnom és vissza a tuningol értékre. Nálad nincs ilyen probléma, esetleg a feszültség változtatása mellé órajelet is változtatnál? Igaz, nekem 7770-esem van, de ez a program egy szar, de csak ezzel tudok feszt állítani...
-
válasz
DeathAdder
üzenetére
Er az, csak hat ugye szemmel nem olyan konnyu eszrevenni a 32 es a 37 fps kozotti kulonbseget.
Korcsi: akkor szerintem elleszel vele, mondjuk cpu+gpu full load mellett mar kifogy a tap a tartalekbol, de elviszi. Mondjuk en biztos cserelnek tapot, de az en vagyok

Új hozzászólás Aktív témák
- GeForce RTX 4070 SUPER GAMING OC
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS ROG STRIX RADEON RX 6650 XT V2 OC EDITION 8GB GDDR6
- Gigabyte AORUS GeForce RTX 5080 MASTER ICE 16GB GDDR7
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest