Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
válasz
kovsol
üzenetére
Sárga kazettás, vagy eredeti Nintendo-d volt? PS1 nem volt? Nem tudod miről maradtál le...Az UE32EH5000-res TV? Mert akkor ilyet vettem a nagyanyámnak nem rég
A Billt amúgy az öledben használod?(#32065) tigerk:
Pedig 100%, hogy az a kevés. Monitorozhatod MSI AB-vel, aztán látod majd a GPU kihasználtságot.
-
lowzor
veterán
Bakker, mintha tegnap lett volna, mikor a PS1 Fat-et megkaptam, aztán nem sokára 20 éves lesz
Akkor még az is nagy szám volt, hogy lejátszotta az Audio CD-t 
Még mindig ittvan a polcomon és hibátlan
-
lowzor
veterán
válasz
Steve198310
üzenetére
Akkor nem láttad még munka közben a passzív hűtős Gigabyte HD 4850-et

-
lowzor
veterán
Mondom, hogy az bugzik

-
lowzor
veterán
válasz
Steve198310
üzenetére
Igen, "az a leghűvösebb"
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
lowzor
veterán
Én még a BF3-at is szebbnek látom PC-n, mint ezt, ami a videón megy. Közelről a textúrák nagyon gagyinak tűnnek. Akkor ha PC-n nyomták akkor lehet, hogy low grafikán...
(#31809) PandaMonium:
Xbox-ot is rálehet kötni monitorra, meg egy átalakítóval lehet hozzá billentyűzetet, egeret csatlakoztatni...Megértem azt, aki nem akar kontrollerrel FPS-t játszani...
Még mondják is a kommentben, hogy a billentyűzet azért ott van
Meg néhányan kontrollerrel nyomják. -
lowzor
veterán
Itt azt írják, hogy Xbox One gameplay: [link]
1:14-nél kezdődik.
-
lowzor
veterán
Na srácok nem sokára lehet izzítani a kártyákat: [link] (a grafikát úgy nézzétek, hogy egy 8 éves konzolon játsszák).
-
lowzor
veterán
A TSMC-nek már annyira nem jó a tartós 80 fok, azt olvastam.
Abban a tesztben én 72 fokot láttam, amit linkeltél. Azt kitudja hol tesztelték, lehet hogy nem is gépházban. Ha beteszi egy rosszul szellőző házba, nyáron azzal mi lesz?proci985:
A második linknél lévő tesztben írják:
"As far as temperatures, the card ran at between 47C and 48C and then under load it only reached 72C. It was actually 71C most of the time under load and just once or twice hit 72C. I have to say that even under load the fan was virtually silent"
-
lowzor
veterán
Alapórajelen lehet, hogy elég, de ha mondjuk véletlenül úgy dönt a srác, hogy tuningolni akar, akkor szarban lesz (írta, hogy legalább 3 évig megtartaná, akkor már ne szétspórolt vackot vegyen). Meg nyáron emellé a hűtés mellé elkell egy masszív szellőzésű ház szerintem.
Én még ránézni is erős fenntartásokkal bírok arra a HIS-re.
Mennyibe kerül amúgy az a 2 gigás HIS? Szerintem lehetne találni jobbat hasonló áron... -
lowzor
veterán
válasz
Steve198310
üzenetére
A Sapphire-on, meg a gigán szokott zörögni a burkolat főleg. Ettől függetlenül 100-szor korrektebb a hűtésük, mint ennek a HIS-nek.
kovsol:
De ne feledd a mottód:
"majd amint elfogy az 1,5GB ram nem lesz ilyen szép a vége"

-
lowzor
veterán
válasz
synthattik
üzenetére
MX 2-őt tegyél rá, de max pár fokot fog javulni a helyzet. A hűtés ugyanúgy hangos lesz, főleg nyáron. Ha meg leszabályozod, akkor nagyon felengedi a hőt.
-
lowzor
veterán
válasz
synthattik
üzenetére
Felesleges. Ez a hűtés hangos is és meleg is. Én a helyedben eladnám és csere V2-re.
-
lowzor
veterán
válasz
synthattik
üzenetére
Az nem garanciális hiba, mival az a V1-es alapból ilyen hangos.
V1:

V2:

A V1-nek ilyen lovagos a doboza, onnan lehet legkönnyebben felismerni. És a V2-esnél látszik a hőcső.
-
lowzor
veterán
válasz
synthattik
üzenetére
Sajnos nem
Hol vetted? -
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

A Billt amúgy az öledben használod?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Csak hogy kb milyen szinten van, azt akarom megnézni.
Mikor felvittem 1,23V környékére a melegedés is megnőtt, tehát több áramot vett fel.
Hol vetted?