Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
válasz
Steve198310
üzenetére
a refen ez van: CHiL CHL8225G
Nem tudom, hogy a Sapphire is ezt tette-e rá.
-
-
lowzor
veterán
Gondolom minden példánynál eltér a csavarok meghúzásának erőssége. Szerintem elsősorban azoknál rezonál, akiknél gyengébben van ráhúzva a burkolatot tartó csavarok. Én még bőven tudtam tekerni a csavarokon (bár csak 2-t húztam meg, mert nem volt kedvem lerobbantani az egész hűtést, de már ennyitől is sokat enyhült a zörgés).
-
lowzor
veterán
válasz
juve600
üzenetére
Akkor meg pláne ajánlott lesz majd alulfeszelni, ha nem tuningolod, mert nagyon magas a gyári feszültsége.
(#33012) fsb1000:
Igen, nagyon egyetértesz. Látszik a 660/660Ti topikban habzó szájjal írt hsz-eidből, meg a cikkem széttrollkodásából. Mostantól akármit írsz, egy postodra sem válaszolok, mert csak orbitális flame war lesz.
-
lowzor
veterán
válasz
juve600
üzenetére
Az tény

(#33007) HSM:
Feleslegesen válaszolsz neki, csak trollkodik. Azt írtam az NV topikban, hogy nem minőségi a Giga és azóta megvan rám sértődve. Az összes hsz-e ebben a topikban trollkodás volt. Ha átnézel a 660/660Ti topikba, meglátod. Kár, hogy egy modinak sem tűnik fel...
-
lowzor
veterán
Ha jobb minőségű a műanyag, akkor az nem hajlamos a rezonálásra, még ha rossz minőségű is mondjuk a venti. Az Asus a felárért cserébe azért jobban megépített kártyát ad szerintem, tehát nem csak a márkanévért fizetsz. Az MSI TF is jó, az a fém miatt nem rezonálhat. Én a Sapphire-ok óta megfogadtam, hogy nem leszek zsugori vásárlásnál. Még csak az esélye sem legyen meg, hogy rezonálni/ kerregni/ csattogni fog. Legalábbis legyen nagyon nagyon minimális az az esély.
-
-
lowzor
veterán
Ahogy rázkódik a cucc használat közben, azzal együtt rezonál a burkolat. Mikor meghúztam a csavart, akkor nem 40, hanem 50%-on zörgött. Ha kiengedtem, akkor meg 35%-on kezdett el zörögni és így tovább és így tovább...Annyit szívtam vele, hogy elegem lett és utána eladtam. A kaput az tette be, mikor a következő Sapphire kártyám is csinálni kezdte. Jobb anyaghasználatú kártyáknál nekem az életben nem volt ilyen gondom. Az sem véletlen, hogy a zafírnál és a gigánál van a legtöbb ventizörgés.
-
lowzor
veterán
válasz
PandaMonium
üzenetére
Nem csak én. Sokan irogatják is, hogy náluk is rezonált, meg páran eladásnál is kérdezték, hogy ugye a burkolat nem rezonál rajta? Mert ami volt nekik Sapphire kártyájuk, azon rezonált.
-
lowzor
veterán
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Ugyanaz a hangos hűtés van ezen is.
A hűtés még hagyján, a nyák is szétvan spróolva. A legtöbb gond a Gigabyte kártyákkal van, ha körbenézel, mindenhol.
Fanboy-okkal nem vitázok tovább.
Te meg add már el azt az istenverte konfigodat. -
lowzor
veterán
válasz
->Raizen<-
üzenetére
"a másik meg túlmelegedett és lekapcsolt ráadásul"
Talán ki kellett volna tisztítani
10 perces művelet. -
lowzor
veterán
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Akkor kölcsönös az egymáson röhögés

Ha olyan kiváló márka lenne, akkor nem kéne mellette mellette mindig kardoskodnod.
(#32794) PandaMonium:
Az a "nem vészes" nálam, meg még sok embernél is már a hangos kategória. Mondjuk 78** szériánál még talán elmegy, de a 7900 szériában már olyan a WF3, mintha egy Boeing 747 menne melletted max tolóerővel.
-
lowzor
veterán
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Francokat nem, ennél is. Nehogy azt mondd már rá, hogy minőségi, mert még a legjobban retusált képeken is lerí róla, hogy búcsúba illő anyagokból készült.
-
lowzor
veterán
Úgy értem, hogy kevesebb feszt kér nagyobb órajelhez. A réginek 1,27V kellett a 4.5-höz, az új meg elvileg 4.7-et, vagy 4.8-at fog menni ekkora feszen.
Meg 1,09V-on fog menni 4.4-et, tehát még nagy melegben is viszonylag nagy órajelen járathatom majd.(#32622) gyuszaa:
65 volt az iponból Roccat Savu egérrel együtt. Ha sikerül eladnom az egeret, akkor egész olcsóra fog kijönni. Tervezem majd, hogy ezt is bios moddolom, aztán ebből is kijön majd úgy egy kellemes órajel.
-
lowzor
veterán
válasz
Destroyer91
üzenetére
Gyári garancia attól még van rá, csak elég körülményes. Ezért nem szabad kunta kinte garival kártyát venni.
-
lowzor
veterán
válasz
Speed®
üzenetére
Majd ha levetted a ref hűtést lefényképezed, hogy hogy néz ki a burkolat alatt? Így ránézésre elég vérszegénynek tűnik. Mondjuk lehet, hogy csak a nagy meleg miatt engedi 75 fokig...
Mondjuk a TF3 is felment 1,225V-on 70 fok fölé nálam, mikor kezdett beköszönteni ez a kiváló idő, igaz akkor még rosszul szellőző házam volt. -
lowzor
veterán
válasz
juve600
üzenetére
A Catalystban húzd fel a GPU-nál a csúszkát 1050-re (hátha stabil lesz alapfeszen), a memóriánál meg mondjuk 1350-re kezdésnek.
(#32231) Speed(R):
Tuning nélkül marha hűvös volt, olyan 62-63 fok körül volt. Feszemeléses tuninggal olyan 8 (esetleg 10) fokkal volt melegebb.
-
lowzor
veterán
válasz
Tommee
üzenetére
Azért már mindenhol az emberek arcába dobják a tuningot (kártyák dobozán, weblapján, szoftvert adnak hozzájuk, stb), szóval szerintem egyre többen. Csak 1 kis csúszkát kell feltolni. Ha gyárilag tuningoltat veszel, akkor is tuningolsz, csak a gyártó végzett el 2 kattintást a marketing miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Fotó állvány eladó
- JBL STAGE 2 9634
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

10 perces művelet.