- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
Thrawn #21739 üzenetére
" ... Ha van a kártyán tápcsatlakozó az használni is kell. .... "
ha nincs a tápon ilyen 6-os tápcsatlakozó, akkor van valami elosztó .... ?
a sorrendkavarás miatt bocsesz, az eladó kavart be, mivel nem az én gépem, rá szerettem volna kérdezni, az általa adott instrukciókra ...
-
Criosphinx
csendes tag
válasz
Thrawn #21248 üzenetére
Igen próbáltam, már az ég adta világon mindent, valószínű hardveresen szar valami, na de azt meg meghazudtolja az, hogy egy közel 2 éves driverral meg jó!
Avval a tökéletes működést az is bizonyítja, hogy a párbeszédpanel fel is ugrik mikor átrakom a TV-re a képet h hangkimenetet észlelt bla bla bla, lekapcsolásnál szintén jön, az új driverekkel nem jeleznek semmit pedig bepipáltam az értesítést(ezekben már alapértelmezetten nincs). De nem ez a legnagyobb probléma hanem a fentebb linkelt képen. -
Tournament
aktív tag
-
Tournament
aktív tag
válasz
Thrawn #17795 üzenetére
Szia
most alkotják
a hynix 7790 dual-x bios van
de Elpidara most állitotam rá 1 hete nem irtak ma kérték újra az original biost és kitételnek oda irtam hogy Elpida vramra irják ne hynixre az idioták
az érdekeség benne anyi esszük nincs hogy egy változot kelljen cserélni a bios hexa kodba
bonaire.rom dualram támogatásu amim van vagyis mind a két ram tipus bele van irva ezzek a gyártok meg kiszedték és hynixre beállitoták le is baxtam érte őket
-
Tournament
aktív tag
válasz
Thrawn #17354 üzenetére
Rajta van neked amugy mért nem probálod ki csak egy mozdulat ha nem sipolja ki a gép az ultra fast bootba akkor jó a bios ha kisipolja nem megy enyi !!
ha már ultra fastbootba elindul a gép menni fog csak majd GPT-be kell telepiteni a gépet mert csak ugy fog a rendszer is bootolni
-
bozont
veterán
válasz
Thrawn #17303 üzenetére
Csak hogy megnyugtassalak, én már hónapokkal ezelőtt nyitottam egy ticketet ez ügyben, akkor még 7770 Vapor-X kártyával. És kb hasonló választ kaptam, azt írták, hogy most máson van a prioritás és egyelőre nem foglalkoznak az üggyel, majd talán később.
Aztán végül is jött egy 7730 uefi biossal.Még nyitottam egy topicot is, hátha másokat is érdekel ez a dolog és nyitnak ők is ticketet, minél többen igénylik ezt a dolgot, annál előbb lesz. De hiába úgy néz ki.
Mondjuk nem értem ezt, a legtöbb gyártó már ilyen biossal adja ki az újabb kártyákat és adtak a régebbihez is kérésre. Állítólag nem olyan bonyolult a dolog. -
Tournament
aktív tag
válasz
Thrawn #17288 üzenetére
Az ősszes gyártot zaklathatjátok , csak hogy nem fognak reagálni főleg sappi szarik rá hogy mit akarnak vedd meg azt jovan
Csak HIS / Power color gyárt hivatalosan rá uefit és ha kell uefi ő add is szivesen ! .... a tőbbi gyártó csak lopja ...
email a gyártónak kérelemmel
csak levélszemétre jó vissza irja nincs azt kész mert megy a karid ...
ha kell a technologia vegyél drágábat amugy hivatalosan nem a sappi adja a biost ő csak kapja emtec.cn.kr oldala késziti !
-
-
Tournament
aktív tag
válasz
Thrawn #16882 üzenetére
én azt futatom rajta
AMD REF / HIS / POWERCOLOR / ezzek az R7 260x karik biosát fogadja el
sappi simán megete a HIS-t
de majd délután megy rá az AMD ref bios tesztelésre
honnan tudom hogy megy a true audio onnan hogy a hangfal és füles se ugyszol és ezt megnéztem gyári és modolt biosal teljesen más lett a térhatás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged