- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
juszuf11
csendes tag
válasz
alejandri #8660 üzenetére
T. kollégák.
A mai napon vásároltam egy Asus 7770 kártyát direct.cu hűtéssel.
Nvidia kártya ki a gépből - előtte driver unistall,- Ati kártya beszerel hozzá a driver install és minden ok minden szép.
a kártya halk és hibátlanul működik.
Kaptam hozzá Dirt kupont de nem tudom mit csinálok vele mert nem vagyok oda az autós játékokért.
30900 ft-ba került és elégedett vagyok.üdv mindenkinek
-
andrasko
senior tag
válasz
alejandri #6965 üzenetére
(#6965) alejandri & (#6966) alejandri
- Proci adat? Pentium G860 (3.0ghz vagy 3.2ghz?)
- Régi OC eredmények törölve, újak rögzítve!... frissítve: >sheet<
-
sb
veterán
válasz
alejandri #1073 üzenetére
Egyszerűbben is megnézhető. Vissza kell venni a felbontást, minőséget és megnézni a minimum fps-t.
A tesztek alapján egyébként tényleg nem tűnik cpu-limitesnek a Battlefield, de a fene tudja. Nekem az a tapasztalatom, hogy mindig 5x jobban tudtam játszani jobb proci+közepes vga-val mint fordítva. Ez igaz az utóbbi 8-10 évre végig, pedig a vga-k voltak mindig a középpontban.
Persze lehet, hogy közepes vga-n vissza kell venni valamit a minőségből, de az utóbbi évek játékfejlesztése alapján, mióta a konzolok határolják be az egészet, ennek általában alig van jelentősége. Cserébe a min fps: 25, avg: 80 helyett az ember kap egy min fps: 40, avg: 50-et a jobb proci, közepes vga társaságában. A játékélmény sokkal jobb.
Persze ezt általánosságban írom, amúgy az i3 tényleg nem rossz proci. Ha nem a BF2-at, hanem általában játéktesztet nézek, cpu limites min fps környezetben is elég erős szinte mindenhez.
-
=HG=
addikt
válasz
alejandri #1032 üzenetére
Viccelsz ugye ??? BF3 multi sokkal inkább cpu igényes, mint vga igényes.... Persze, ha a füst közepén akarod számolgatni a faleveleket, akkor kell az erősebb vga. Kérdés megéri-e 100 ropi környékén eltapsolni vga-ra, vagy játszható, és élvezhető szinten egy 7770-re benevezni..(ha igen-szerintem inkább-akkor a 2gb-os asust javaslom)
(#1023) dobost ..neked is ezt javasolnám!
-
AusWolf
őstag
válasz
alejandri #261 üzenetére
Elvileg nincs driver a monitoromhoz, legalább is nem adtak hozzá, és a gyári honlapon sincs fent, de a windows és a catalyst is felismeri. Az EDID is működik. Ilyenem van egyébként.
Szerk.: Próbálgatom a felbontásokat, van, amelyikkel normális képet ad, viszont van, amelyikkel nem. Érthetetlen.
-
dobost
senior tag
válasz
alejandri #226 üzenetére
Hogy őszinte legyek még hétvégi játékosnak is csak erős túlzással tudom magam nevezni.
Meló mellett nincs idő semmire.
A 7000es szériában az tetszik, hogy keményen visszafogja a fogyasztását 2D-ben, hát még sleep módban Zero Core-nál.
Alaplapi integrált GPU-val együtt tud működni hybrid crossfireX-ben?
Szerintem még driverek optimalizálásával fognak tudni hozni pár %-ot a 6850en... -
Re-Tech
aktív tag
válasz
alejandri #202 üzenetére
A driver gyanítom hogy nem tökéletes, nekem is csinál fura dolgokat.
Az egyik az, hogy Diablo II-t nem szeresse a driver, rendszeresen összeomlik a driver, újraindul és egy alt+tab majd vissza után fut tovább.
Akár firefox alatt is, de ritkán fél másodpercre elcsúsztatja az egész képet lefelé egy kicsit, majd visszaugrik a normális helyre és minden megy tovább. -
kovsol
titán
válasz
alejandri #202 üzenetére
33k ért az már teljesen jó szerintem
Én is filózom hogy 6850 vagy 7770 legyen, de mondjuk a mostani kártyával is tökéletesen fut amivel játszok, csak azért nem lenne mind1 hogy 200W vagy 80W.
VTX3D hűtésével mennyire vagy megelégedve ? És melyik játék amivel gondod van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest