Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Napkollektor - csak úgy
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
KillBorn
senior tag
válasz
bargeszt #17077 üzenetére
Szia!
El fog indulni, csak sok nagyokos nem érti miért tennél egy ~7 éves lapba egy 2013-as VGA-t, plusz ugye ott vannak a kompatibilitási problémák mint lehetséges bajok. De sztem nem lesz ilyen.
A 4600+ helyett szereznék egy Athlon 64 X2 6400+-t addig is amíg nem jön össze a pénzed egy új lapra meg procira. Ezzel javulna valamicskét a helyzet, de ilyen procikat nem lehet már kapni.Ha be is szereled, hatalmas teljesítménynövekedést nem fogsz tapasztalni, mert ram és a proci mennyisége korlátoza a rendszer teljesítményét (mintha a lovaskocsidba 3 ló mellé egy csacsi is lenne kötve, na ez a csacsi a proci meg a RAM mennyisége.)
Amúgy nem gáz amit csinálsz, ha egyszerre nincs még 60 ezred MB+CPU+RAM kombóra, csak darabokban építkezhetsz.
Egyébként a 7790 mellé 8Gb ram meg valami Phenom II X4 965 (vagy Atlon II X3 455) kellene legalább.De egy FX6350 vagy 8320 mellett érzi igazán jól magát (mint bármely más 7790 és feletti VGA is), de nem kell elrugszkodni ennyire a talajtól.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
bargeszt #17077 üzenetére
Mert nem kompatibilis a lap chipsetje az új kártyákkal már elmondtam.
Haveromnak az Wolfdale1333-D667 lapja nem vitte a HD 5750-et sem, most egy AM2+ lapja pedig a 7850-et nem vitte (csak kipróbáltam tudtam hogy nem lesz jó). Nem túl gyakori ez, mert normális ember nem csinál ilyet. -
Grave_444
nagyúr
válasz
bargeszt #17073 üzenetére
A gyártói oldalon le van írva hogy a 7 éves Abit Kn9S lapot támogatja?
Látszik hogy nem értesz hozzá úgyhogy ne vitatkozz.
"Tehát ha rakok a lapba +2 Gb t és úgy sem megy a Vga akkor bizony nem én csesztem el a vásárlást és jogosan küldöm vissza. " Ramhoz aztán sok köze van a vga-nak. -
bandika0626
senior tag
válasz
bargeszt #17073 üzenetére
Szerintem egyelőre jegeld a VGA kérdést. Nekem anno volt Athlon X3 450 cpum+ GTS450 vga-m és igazából kevés volt a VGA-hoz az X3. Pedig azért a két alkatrész teljesítményben nem volt egymástól túl messze. De nálad kb. tűz és víz esete. Lehet, hogy a 7790 át sem fog váltani 2d-ből 3d-be mert a proci már ki lesz hajtva.
Szerintem inkább az alapjait kéne lefektetni egy jó gépnek azaz proci + alaplap. Az hogy most melyik részről válogatsz az már a te dolgod. -
Stonerice
őstag
válasz
bargeszt #17053 üzenetére
HÚHÚÚ, Hajrá haver!! Szegény processzor beforrdul a sarokba
Meddig tudod felhúzni? Haveromnak volt 4000+-os athlonja, és neki elé jól bírta az oc-t. 3GHZ-t simán mennie kellene a tiednek.Egyébként jó a strarégiád.
Intel konfigot tervezel?
Azért adok djdaniel-nek igazat, mert a vga-k ára szokott a leghamarabb csökkenni a boltokban. Lehet érdemes lenne várni vele. Mások dolog meg az, hogy most viszont azért lenne jó, ha megvennéd, mert a forint elég erős, és December vége-január elején mindíg gyengül, és az alkatrészárak is nőnek. 3 éve figyelem, hogy januárban mindig szarságvan forintal. -
Grave_444
nagyúr
válasz
bargeszt #17053 üzenetére
Azért kéne először processzort + lapot venni, mert az "új" HD 7790 valószínű nem fog menni a régi chipsetes lapban.
Haveromnak Asrock Wolfdale1333-D667-ben nem ment már az 5000-es széria...
Milyen procit tervezel? AMD vonalon a minimum egy X4 750K, de inkább FX6300 lenen jó, intel vonalon az I3 csak félmegoldás I5 kéne természetesen S1155.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Politika
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest